Spelersvrouw.nl

Tatum Dagelet en Nadeche de Zwart, ex-vriendinnen van Daniel de Ridder

Tatum Dagelet vriendin van Daniel de Ridder

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 februari 2015

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Hij geldt als één van de hunks van het Nederlandse voetbal. Daniel de Ridder is één van de weinige voetballers die zich nog enigszins qua looks kan meten met Graziano Pelle. De Amsterdammer was jarenlang de vriend van Tatum Dagelet.

Dagelet was eerder getrouwd met radio-dj Ruud de Wild. Samen kregen ze dochter Toy Travis de Wild. Over haar tijd met Ruud de Wild schreef Tatum het boek ‘Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt’. In 2004 strandde het huwelijk, vier jaar later kreeg ze een relatie met Daniel de Ridder. De oud-Ajacied is liefst negen jaar jonger, knap en ligt dus goed bij andere vrouwen. Tatum bekende dan ook al eens in Grazia dat ze het niet gek zou vinden als haar voetballende vriend het bed wel eens deelt met een ander: ,,Dat ‘ie een keertje seks heeft met iemand? Dat gebeurt heus wel. Hij is een man en zit soms weken alleen.”

Vroeger had De Ridder het moeilijk met het vooroordeel dat mensen van hem hadden: ,,Mensen gaan je snel labelen. Oh, die mooie jongen houdt vast van aandacht, van stappen en van mooie vrouwen. Die zal dus wel niet met voetbal bezig zijn. Ik werd er wat onrustig van.”

Vriendinnen van Daniel de Ridder

De afgelopen jaren vond hij steeds meer rust. Zijn knappe kop buit hij niet uit voor shoots en dergelijke: ,,Af en toe doe ik nog wel eens een fotoshoot. Exclusiviteit vind ik leuker dan elke week met je gezicht in een tijdschrift. Maar één keer in de zoveel tijd maak je er dan iets moois van.”

In april 2016 eindigde hun relatie. Ruim een jaar later vond De Ridder alweer een nieuwe bekende vriendin: Halina Reijn. De tortelduifjes werden al maanden regelmatig samen gespot, maar pas in het voorjaar van 2017 wilden ze bevestigen dat ze een setje zijn.

Voor zijn relatie met Tatum Dagelet woonde Daniel de Ridder samen met model Nadeche de Zwart. Op haar modellenprofiel omschrijft ze zichzelf als volgt: ,,Ik heb jarenlange ervaring als internationaal model, ik heb in diverse commercials gespeeld, shoots gedaan en ook beschik ik over tv-ervaring. Daarnaast ben ik ondernemend en heb ik mijn eigen sieradenlijn.” Jaja, mevrouw is nogal vol van zichzelf dus. Om eerlijk te zijn: het zal ons een zorg zijn.

2 comments