Spelersvrouw.nl

Alles over Matthijs de ligt, vriendin, familie en carrière

Alles over Matthijs de ligt, vriendin, familie en carrière

Matthijs de Ligt, is een Nederlandse  verdediger die momenteel speelt voor het Duitse Bayern München. Hiervoor speelde de centrale verdediger bij het Italiaanse Juventus. AnneKee Molenaar, is de vriendin van Matthijs de Ligt. De rechtsbenige centrale verdediger is geboren op 12 augustus 1999 in het Nederlandse Leiderdorp. 

Dit is de vriendin van Matthijs de Ligt
© Instagram @annekeemolenaar

Inhoudsopgave

Waar begon Matthijs de Ligt zijn carrière? 

Matthijs begon zijn carrière bij de amateurclub FC Abcoude Jeugd. Op 10-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van profclub Ajax. De centrale verdediger maakte op 1 juli 2016 de overstap naar Jong Ajax.  In het seizoen 2016/2017 speelde hij samen met onder meer Noussair Mazraoui, Adham El Idrissi en Pelle Clement.

Vanaf 1 januari tot 17 juli 2019 speelde de Nederlander bij Ajax. In totaal speelde Matthijs de Ligt 117 wedstrijden voor het 1e elftal van Ajax, hierin was hij goed voor 13 goals en 7 assist. De vriend van AnneKee Molenaar, speelde samen met Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Ryan Gravenberch, Daley Blind en Hakim Ziyech.
De squad van Erik ten Hag heeft dit seizoen veel indruk gemaakt.

Waar begon Matthijs de Ligt zijn carrière
© Instagram @mdeligt_

Wie is de vrouw van Matthijs de Ligt?

AnneKee Molenaar, is al enkele jaren de vriendin van Matthijs de Ligt. Zij is de dochter van oud-Ajacied Keje Molenaar. AnneKee Molenaar, woont samen met Matthijs in het prachtige München. Op haar Instagram-account heet ze 455.000 volgers. De vriendin van Matthijs de Ligt is een vriendin van Doina Turcanu, de nieuwe vriendin van Stefan de Vrij.

AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt
© Instagram @annekeemolenaar

Wie zijn de exen van Matthijs de Ligt?

De centrale verdediger van onder meer Oranje en Bayern München had jarenlang een relatie met zijn jeugdliefde Annick Diekman. De prachtige ex-vriendin van Matthijs hockeyt op hoog niveau. 

Annick Diekman is de ex-vriendin van Matthijs de Ligt
© Instagram @annickdiekman

Waar woont Matthijs de Ligt?

De Nederlandse centrale verdediger heeft meerdere huizen wereldwijd. Zo kocht hij samen met zijn vader een prachtig appartement in de Pijp in Amsterdam. Enkele weken nadat hij dit appartement had gekocht, kocht hij een nieuwe appartement in de hoofdstad voor 1.1 miljoen euro. Dit appartement verhuurd de vriend van AnneKee Molenaar nu voor 3.500 euro per maand.

Wie zijn de kinderen van Matthijs de Ligt?

Hij heeft op dit moment nog geen kinderen. De verdediger is ook pas 23 jaar oud. Zijn vriendin – AnneKee Molenaar – is nog jonger. We verwachten dat ze in de komende jaren wel aan kinderen gaan beginnen.

Wat verdient  Matthijs de Ligt?

Volgens verschillende Engelse kranten verdient Matthijs de Ligt tussen de 17 en 19 miljoen per jaar. Dit verdient hij bij de Duitse club Bayern München.

Wat verdient  Matthijs de Ligt
© Instagram @mdeligt_

Wat is het vermogen van Matthijs de Ligt?

De 23-jarige centrale verdediger heeft een geschat vermogen van 30 miljoen euro. Het is erg aannemelijk dat zijn vermogen de komende jaren gaat groeien. Hij verdient namelijk minimaal 17 miljoen euro per jaar. Niet slecht voor een 23-jarige.

Foto’s © Instagram @mdeligt_