Spelersvrouw.nl

Deze zangers is de knappe vriendin van Hedwiges Maduro

EliZe vriendin Hedwiges Maduro

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 14 april 2019

Laatst Geüpdatet: 2 september 2023

Elise van der Horst is de vriendin van Hedwiges Maduro. Zij is beter bekend onder haar artiestennaam EliZe, waarmee ze optreedt als zangeres en televisiepresentatrice.

Deze zangers is de knappe vriendin van Hedwiges Maduro

Inhoudsopgave

EliZe vriendin Hedwiges Maduro

Elise van der Horst is in juli 1982 geboren in Utrecht.

Haar moeder heeft haar roots in Indië en was zangeres.

Al snel werd duidelijk dat het hart van EliZe ook bij de muziek ligt: van haar achtste tot haar vijftiende zong ze in het koor van Kinderen voor Kinderen.

Bovendien nam ze op haar twaalfde al een solonummer op, genaamd Poster.Later nam de vriendin van oud-voetballer Maduro ook nog het welbekende Tietenlied op voor Kinderen voor Kinderen.

EliZe had al meer bekende vriendjes

EliZe had al meer bekende vriendjes

Maar haar echte doorbraak kwam in 2004. Na successen met de nummers Shake, Automatic en I’m no Latino leverden haar de ‘transfer’ naar platenmaatschappij CMM op.

Het hart van Maduro had ze op dat moment nog niet veroverd, maar wel werd ze op de website Mokkels.nl verkozen tot de winnaar van de Battle of the Babes 2015.

Voordat ze Hedwiges leerde kennen, had Elise relaties met een andere oud-voetballer: de Fin Paulus Roiha, die uitkwam voor onder meer FC Utrecht, FC Zwolle en ADO Den Haag.

Later woonde Elise zeker twee jaar samen met de Amerikaan Jamie Westland, drummer van Di-rect, en had ze een kortstondige affaire met tennisser Thiemo de Bakker.

Hedwiges Maduro heeft een vrienidn
Al 5 jaar een relatie met Elize

5 jaar samen met Hedwiges Maduro

In november 2018 maakten Elise en Hedwiges bekend dat ze al een tijdje een koppel vormen. “Ik ben een bofkont”, glimlachte vriendlief destijds, tijdens de onthulling aan Shownieuws. De 41-jarige Elise vulde aan: “Hij heeft wel elf jaar zijn best gedaan, ik ken hem al elf jaar. We waren samen naar planten aan het kijken bij het tuincentrum en toen sloeg de vonk over.”

Tegenwoordig zijn ze nog altijd samen, en dolgelukkig met elkaar. Hedwiges, die als speler onder andere voor Ajax, FC Groningen en het Nederlands Elftal speelde, werkt nu als assistent-trainer bij Ajax. Hij is de rechte hand van Maurice Steijn.

Assistent-trainer van Ajax

Assistent-trainer van Ajax

Inmiddels werkt Maduro als assistent-trainer bij Ajax. Hij assisteert hoofdtrainer Maurice Steijn, die overigens wel een hele mooie dochter heeft.

Madura en Maurice zagen bepalende spelers als Kudus, Timber en Klaassen vertrekken. In ruil daarvoor kwamen onder andere Georges Mikautadze, Josip Sutalo, Chuba Akpom en Carlos Forbs naar Ajax.