Spelersvrouw.nl

Richelle Luysterburg vriendin van Mike van Beijnen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 juni 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Richelle Luysterburg is de vriendin van Mike van Beijnen, speler van FC Barcelona. De twee verhuisden in de zomer van 2019 samen naar Catalonië.

Inhoudsopgave

Richelle Luysterburg vriendin Mike van Beijnen

Richelle Luysterburg is lifestyle coach/personal trainer en houdt zich veel bezig met mode en cosmetica. Haar eigen uiterlijk vindt ze dan ook belangrijk. Jarenlang woonde en leefde Richelle samen met haar vriend Mike van Beijnen in het Noord-Brabantse Breda, maar daar is al verandering in gekomen.

Mike maakte namelijk een droomtransfer naar het grote FC Barcelona, en dus vervolgt ook vriendin Richelle haar leven onder de Spaanse zon. Mike maakte de overstap vanaf Jong NAC Breda.

Mike van Beijnen naar Barça dankzij stiefvader Ali Dursun

Een opmerkelijke transfer, die naar verluidt alles te maken had met de stiefvader van Mike, en dus de schoonvader van Richelle: Ali Dursun. Dursun is tevens de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, die eerder in 2019 al voor 86 miljoen euro naar FC Barcelona trok.

Geen toeval, natuurlijk. Van Beijnen speelde in de Willem II-jeugd samen met Frenkie de Jong en op die manier kreeg Dursun het wereldtalent ook in zijn oog. Het leverde Dursun dit jaar een gigantisch miljoenenbedrag op.

Frenkie de Jong-tip levert Mike van Beijnen contract in Barcelona op

Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat stiefzoon Mike van Beijnen voor die gouden tip is ‘beloond’ met een transfervrije overstap naar FC Barcelona, waar hij tegenwoordig het B-Elftal speelt.

Voor zowel Mike als zijn vriendin Richelle natuurlijk schitterend: bij NAC was de twintigjarige rechtsback overbodig, nu zit hij met een fraai contract in het schitterende Catalonië met zijn knappe vriendin. Een droom die uitkomt voor de tortelduifjes! We wensen Mike van Beijnen en vriendin Richelle veel plezier in de Spaanse zon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Focus on you

Een bericht gedeeld door R.M.P ⭐ (@richelleluysterburg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

What a honour to sign for this amazing club! #viscabarça 🔵🔴

Een bericht gedeeld door Mike Van Beijnen (@m.vanbeijnen) op