Spelersvrouw.nl

Michèle Lacroix, de vriendin van Kevin De Bruyne

Michèle Lacroix, de vriendin van Kevin De Bruyne

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 3 januari 2023

Kevin De Bruyne is sinds begin 2014 een koppel met Michèle Lacroix. Eerder had hij een relatie met Caroline Lijnen, maar dat escaleerde nadat ze elkaar hadden bedrogen.

Met Michèle Lacroix lijkt het wel goed te zitten. Ze hebben samen al een kindje: Mason Milan. Ook hebben ze een kat. Michèle is van beroep hostess bij Prime Impressions Hostesses en komt uit Genk. Ze studeerde aan de universiteit van Hasselt. Michèle Lacroix laat zich het beste omschrijven als een echte ‘girl next door’: een knappe brunette met een slank figuur en een sprankelende glimlach.

Ze deelt maar wat graag plaatjes van zichzelf op haar Instagram-account en is trouw bij alle wedstrijden van vriendlief Kevin te vinden om hem te supporteren. Michèle en Kevin zijn goed bevriend met onder meer Arne Nilis, zoon van Luc Nilis.

Vriendin Kevin De Bruyne: Michèle Lacroix

Eerder was De Bruyne een koppel met Caroline Lijnen, maar hun liefde was niet geheel monogaam. Volgens Caroline ging Kevin de Bruyne vreemd, waarna ze haar troost zocht uitgerekend bij Rode Duivels-ploegmaat Thibaut Courtois. Haar slippertje met Courtois zorgde voor grote onrust binnen de kern van de Rode Duivels. De Bruyne was furieus toen hij erachter kwam dat de doelman had lopen vogelen met zijn vriendin.

Bondscoach Marc Wilmots moest tussenbeide komen om te voorkomen dat het conflict escaleerde. Caroline Lijnen vertelde aan Story: ,,Het afgelopen anderhalf jaar heb ik in alle talen gezwegen. Niet omdat ik niets wilde zeggen, maar omdat ik niets mocht zeggen. De ouders van Kevin zouden gerechtelijke stappen ondernemen als ik mijn versie van het verhaal zou brengen. Ik werd onder druk gezet en mocht geen contact meer hebben met Kevin. Daar heb ik me aan gehouden. Maar in zijn boek ‘Keep it Simple’ schrijft Kevin zelf een passage over mijn slippertje met Thibaut. En nu zwijg ik niet meer, het begint voor mij echt door te wegen.”