Spelersvrouw.nl

Carmen Bort vriendin van Toni Lato

Carmen Bort is de vriendin van Toni Lato, de Spaanse linksback van Valencia CF die het seizoen 2019/2020 op huurbasis bij PSV speelt.

Inhoudsopgave

Carmen Bort vriendin Toni Lato

Carmen Bort is net als haar vriend Toni Lato geboren en getogen in het mooie Valencia. De knappe blondine studeerde dan ook in de sinaasappelstad op de Universitat de València. Ondertussen timmert ze aan haar weg als model, want poseren voor de camera vindt Carmen erg leuk om te doen.

In haar vrije tijd gaat de Carmen, vriendin van Toni Lato, het liefst naar het strand, want dat was in Valencia natuurlijk goed mogelijk. Regelmatig lag ze aan de zee te relaxen met haar vriendinnen of met vriend Toni Lato. Het komende jaar zal ze dat even wat minder kunnen doen, nu Toni bij PSV heeft getekend op huurbasis. Nederland staat toch niet bepaald bekend om de hoge temperaturen en mooie stranden. En Eindhoven ligt ook niet bepaald aan de kust…

Carmen Bort en Toni Lato hebben al sinds februari 2016 een relatie, dus ze zal in ieder geval wel meereizen naar Noord-Brabant.

© Instagram

Toni Lato speler van Valencia CF

Vriend Toni Lato speelt al zijn hele voetballeven voor Valencia. Hij doorliep er de volledige jeugdopleiding, maakte in 2015 de overstap naar de officiële B-ploeg van de topclub en debuteerde twee jaar later, in 2017, voor de hoofdmacht.

In totaal is Lato, vaak onder toeziend oog van zijn vriendin Carmen Bort, tot 28 wedstrijden in de Spaanse La Liga gekomen. Verder is hij jeugdinternational van Spanje.

Toni Lato en Carmen Bort naar PSV in Eindhoven

In juni 2019 zette Toni Lato zijn krabbel bij PSV. De opvolger van Angelino zei bij zijn presentatie: “Ik kijk er naar uit om bij PSV aan de slag te gaan. Dit is voor mij een spannende, maar mooie nieuwe uitdaging.” En datzelfde zal voor vriendin Carmen Bort gelden!