Spelersvrouw.nl

Stéfanos Tsitsipás heeft nog geen vriendin

Stéfanos Tsitsipás vriendin vrijgezel

Stéfanos Tsitsipás heeft nog geen vriendin. De tennisser zag zijn carrière de lucht in schieten toen hij voor een grote stunt zorgde op de Australian Open van 2019. De twintigjarige tennisser schakelde zeer verrassend Roger Federer uit. Dat grote succes lijkt Stéfanos Tsitsipás echter niet te kunnen delen met een dame, want alles wijst erop dat hij als vrijgezel door het leven gaat.

Inhoudsopgave

Stéfanos Tsitsipás heeft nog geen vriendin

Stéfanos Tsitsipás lijkt nog geen vriendin te hebben. Wellicht dat de tennisser te veel gefocust is op zijn carrière om al aan een relatie te denken, maar niets wijst erop dat er een dame in zijn leven is. Het zou natuurlijk ook kunnen dat het hem lukt om zijn vriendin buiten de camera’s te houden, maar die kans achten we klein.

Toch deelt Tsitsipás op zijn Instagram-account veel kiekjes waarop een dame te zien is. Het gaat om Maria Sakkari, een tennisster uit Griekenland waarmee hij regelmatig samenspeelt. De twee zijn er samen in geslaagd om tennis tot leven te brengen in Griekenland.

Stéfanos Tsitsipás tennis

Stéfanos Tsitsipás is al van jongs af aan bezig met tennissen. Al op zijn derde maakte hij kennis met het spelletje, al was hij er op jonge leeftijd zeker nog niet over uit dat tennis zijn sport zou worden. Ook voetbal en zwemmen behoorden tot zijn interesses, maar vanaf zijn negende wist hij het zeker: tennis was zijn ding.

Niet geheel verrassend, want die sport kreeg hij juist met de paplepel ingegoten. Zijn moeder Yulia Sergeyevna Salnikova was in het verleden professioneel tennis speelster en zijn vader Apostolos was werkzaam als tennis coach. Het is dan ook zijn vader die Tsitsipás coacht en die zijn zoon overal ter wereld achtervolgt. Met het uitschakelen van Roger Federer tijdens de Australian Open van 2019 heeft Stéfanos al een grote stap gezet, maar ongetwijfeld gaan we in de toekomst nog veel meer van hem horen.

Stéfanos Tsitsipás is te volgen via Instagram.