Spelersvrouw.nl

Nine Storms vriendin van Dylan Groenewegen

Nine Storms is de vriendin van Dylan Groenewegen, wielrenner die uitkomt voor Team Jumbo-Visma. Ze zijn al sinds maart 2016 een setje. Dylan Groenwegen rijdt samen met Laurens de Plus. In oktober 2022 bekroonde ze hun relatie met het huwelijk. Op 2 januari is hun zoon Mayson Groenewegen geboren. Ondanks zijn te vroege geboorte is hij een gezond en sterk kereltje.

Inhoudsopgave

Nine Storms vrouw Dylan Groenewegen

Nine Storms is geboren in het Limburgse Sittard, maar woont tegenwoordig in Amsterdam. De vriendin van Dylan Groenewegen droomde zelf, net als haar vriendje, lang van een carrière als wielrenner. In 2016 moest ze echter noodgedwongen stoppen, zo vertelde ze al eens aan WielerVerhaal: “In 2016 heb ik kleine week in het ziekenhuis doorgebracht omdat dokters vermoedden dat ik een nierbekkenontsteking had.”

“Na onderzoeken en verschillende antibioticakuren bleek uiteindelijk dat ik geen typische nierbekkenontsteking had maar een bijna niet voorkomende bacterie in mijn nieren”, vertelt Nine. “Hier is het hele verhaal eigenlijk mee begonnen.”

© Instagram

Nine Storms moest zelf stoppen met wielrencarrière door ziekte

“Door de vele antibiotica’s hebben mijn darmen een klap gehad, waardoor die even niet meer 100% meewerkten. Hier heb ik toen medicatie voor gekregen en dan zou alles weer goed komen. Ik ben helaas weer te vroeg begonnen met trainen, en heb mijn darmen niet volledig laten herstellen. Daardoor heb ik zonder het zelf te weten PDS, een chronische darmziekte, ontwikkeld.”

Dylan Groenewegen moest dus alleen verder op de fiets, Nine zocht een andere richting op. Ze werkt tegenwoordig als verkoopmedewerkster bij Hunkemöller. Verder is ze interieuradviseur en richtte ze 9 Bracelets, een zaak waar ze armbandjes ontwerpt en verkoopt, op. Zo komt de vriendin van Dylan Groenewegen haar dagen ook prima door.

Vriendin Nine Storms trouwe supporter van haar Dylan Groenewegen

Natuurlijk is Nine Storms tevens fanatiek en trouw supporter van haar Dylan Groenewegen: zo ook tijdens de Tour de France. Ze zet haar eigen carrière daar waar nodig zelfs tijdelijk voor opzij, meldt ze in het Veronica Magazine: “Daar hebben we nu even voor gekozen.”

“Anders zie je elkaar echt nooit meer en dat is niet gezond voor je relatie. Ik wist dat dit ging gebeuren toen we besloten te gaan samenwonen. Dat mijn carrière dan even in de wacht zou worden gezet. Nu is het tijd voor Dylan om te oogsten. Straks mag ik weer.”

De 26-jarige topwielrenner uit Amsterdam boft maar met zijn knappe, loyale en ambitieuze vriendin! Wil je haar Instagram bekijken? Dan kun je hier klikken.