Spelersvrouw.nl

Veronika Shkliaeva vrouw van Karen Khachanov

Veronika Shkliaeva is de vrouw van Karen Khachanov, een Russische tennisser van Armeense afkomst. Veronika is al lang de vriendin van Karen Khachanov, want ze kennen elkaar al van jongs af aan. Het huwelijk kon dan ook niet op zich laten wachten.

Inhoudsopgave

Veronika Shkliaeva vrouw Karen Khachanov

Veronika Shkliaeva leerde Karen Khachanov al op achtjarige leeftijd kennen. Er was toen echter allesbehalve sprake van liefde op het eerste gezicht, zo vertelde de knappe brunette al eens in een interview.

De ontmoeting vond plaats op een vliegveld, toen Karen met zijn koffer aan het spelen was en per ongeluk tegen Veronika aanreed. De moeder van de blondine noemde Karen ‘idioot’, maar gelukkig kwam alles uiteindelijk dus helemaal goed.

Veronika Shkliaeva en Karen Khachanov getrouwd

In 2016 trouwden ze zelfs om hun liefde te bekronen. Tennisser Karen Khachanov was toen pas twintig jaar jong: op die leeftijd al het huwelijksbootje instappen is in de tenniswereld een zeldzaamheid.

Veronika stapt niet vaak in de spotlights en is ook niet actief op de sociale media: liever laat zij de aandacht aan haar man Karen Khachanov.

Karen Khachanov Russische tennisser

Karen Khachanov is sinds 2013 professioneel tennisser, en wordt sinds 2016 getraind door de Spanjaard Galo Blanco. Zijn hoogtepunt in de sport beleefde de Rus in 2017, toen hij tiende op Roland Garros werd door onder meer grote namen als John Isner en Tomas Berdych te verslaan.

Eind 2017 stond hij 29e op de ATP-ranglijst: zijn hoogste klassering ooit. In 2018 won Khachanov ook nog de Kremlin Cup, in geboortestad Moskou.

Tussen het tennissen door woont de bijna twee meter lange Karen met zijn vrouw Veronika in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten. Op de tennisbaan sloeg hij al de nodige miljoenen bij elkaar, en daar genieten de tortelduifjes volop van. En waarom ook niet!