Spelersvrouw.nl

Oda Burud en Gabrielle Hajum, de prachtige ex-vriendinnen van Martin Ødegaard

Helemaal zeker weten we het niet, maar het heeft er alle schijn van dat één van de grootste talenten ter wereld als vrijgezel door het leven gaat. Martin Ødegaard, het wonderkind van Real Madrid en sc Heerenveen, lijkt geen vriendin te hebben.

Natuurlijk, bij voetballers weet je het nooit zeker. En zelfs als ze een vriendin hebben, hoeft dat geen belemmering te zijn om het aan te leggen met een ander schatje. Maar als we het Instagram-account van het Noorse supertalent mogen geloven, is hij op dit moment niet gebonden in de liefde.

Dat was hij overigens wel en niet eens zo lang geleden nog. Bij zijn doorbraak als speler van Strømsgodset IF had hij een werkelijk prachtige vriendin genaamd Oda Burud. Deze knappe brunette heeft niet alleen fonkelende ogen en een lieve glimlach maar bovendien een figuur om van te dromen, al moeten we er wel haastig bij zeggen dat ze ten tijde van hun relatie pas 15 jaar oud was, net als Martin Ødegaard destijds. Inmiddels is ze de 18 gepasseerd.. Nog een aardig weetje: ook Oda Burud voetbalt!

Martin Odegaard had een relatie met Oda Burud

Vermoedelijk was haar leeftijd ook de reden dat hun relatie strandde. De Noorse middenvelder kon naar alle Europese topclubs en koos uiteindelijk voor Real Madrid, waar hij de hooggespannen verwachtingen echter niet echt kon waarmaken. Dat deed hem besluiten om in de winterstop van 2017 op huurbasis naar sc Heerenveen te komen. En ex-vriendin Oda Burud? Die lijkt alweer een nieuw vriendje te hebben gevonden.

Op internet circuleert nog een ex-vriendinnetje van Ødegaard, die zou luisteren naar de naam van Gabrielle Hajum. Het is duidelijk dat de twee elkaar kennen, ze komen immers allebei uit het Noorse Drammen. Maar of er ook sprake van kortstondige liefde is geweest, is nooit bevestigd. Niettemin heeft het er dus alle schijn van dat Martin Ødegaard momenteel geen vriendin heeft, dus mochten er nog dames zijn die deze blonde Noor wel zien zitten, dan kunt u zich melden bij de poorten van het Abe Lenstra Stadion. Graag opstellen in rijen van twee.