Spelersvrouw.nl

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 maart 2014

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Carrie ten Napel is wat je noemt een echte ‘girl next door’, ‘one of the guys’. Een stoere chick met wie je eindeloos kunt ouwehoeren in de kroeg. Dat bewees ze al in haar tijd bij de regionale omroep, waar ze niet vies was van een partijtje vrij worstelen (zie foto). De presentatrice van Fox Sports heeft een hoge ‘like’ factor, niet omdat ze het fotomodel is met ranke taille en de lingerielooks, maar wel omdat ze een spontane, vrolijke uitstraling heeft en bovendien uitstraalt écht gek te zijn op sport.

Zeg je Carrie, dan zeg je ook Evert ten Napel. Het Veluwse gezin (Evert ten Napel woont in Ermelo) bestaat verder uit Rik ten Napel, die in tegenstelling tot vader Evert en zus Carrie niet in de sportjournalistiek werkt. Catharina Eline ten Napel, zoals de blonde presentatrice voluit heet kwam op 10 februari 1980 ter wereld. Ze woont in Harderwijk.

Net als haar collega Hélène Hendriksen, met wie ze in het verleden een presentatie-duo vormde bij Fox Sports, houdt Carrie ten Napel goed verborgen of ze een relatie heeft. Uit het verleden zijn ook geen namen bekend van mannen waarmee ze een relatie heeft gehad. Wel weten we dat ze een zoontje heeft: Pim.

Carrie ten Napel op Fox

Carrie ten Napel deed de opleiding Toerisme alvorens ze haar vader achterna ging en ging werken voor RTV Oost. Daar was ze het gezicht van het sportprogramma, dat de niet geheel verrassende naam ‘Sport op Maandag’ droeg. Ook presenteerde ze ‘En dan nog even dit’. Bij Omroep Gelderland maakte ze eveneens een (erg leuk) sportprogramma, genaamd Clubgenoten. Daar maakte ze items met sporters, die haar de kneepjes van hun sport leerden. Het enthousiasme van Carrie, haar spontane vrolijke koppie en de liefde voor het tv-maken zorgden voor fijne televisie.

Het was daarom wachten tot het moment waarop ze landelijk een podium kreeg. Sinds de zomer van 2013 is ze één van de gezichten van Fox Sports. Overigens presenteerde ze al eerder Eredivisiewedstrijd in de tijd van Talpa’s Tien en RTL 4. Zie hieronder een verzameling aantrekkelijke foto’s en leuke filmpjes van Carrie ten Napel.