Spelersvrouw.nl

Marieke Schipper, de vriendin van Jan Joost van Gangelen

Jan Joost van Gangelen vriendin Marieke Schipper

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 maart 2014

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Jan Joost van Gangelen beleefde een turbulent jaar, maar niet in de liefde. Daarin is hij al jaren gelukkig met Marieke Schipper. Het stel heeft inmiddels twee kinderen en oogt samen intens gelukkig. Heeft Marieke haar Jan Joost, die in het verleden zichtbaar van aandacht genoot, daadwerkelijk getemd?

Het liefdesleven van Jan Joost van Gangelen, die bij toeval op televisie belandde, is immers geen onbeschreven blad. In november 2003 stapte hij al eens in het huwelijksbootje, maar dat huwelijk hield geen stand. Voordat de ESPN-presentator bekend werd bij Studio Sport, was hij docent Nederlands.

Naar eigen zeggen vielen tienermeisjes in katzwijm voor meester Jan Joost, vertelde hij eens in een interview met STRAKSvoordeklas: ,,De meiden waren zó bijdehand. Stond ik bij een derde klas verzorging – twintig meisjes tussen de 15 en 17 jaar – op het bord te schrijven en dan zei zo’n meisje: ‘Meester, u weet dat ik u heel leuk vind, maar in deze broek bent u volslagen kontloos. Dus u kunt morgen beter weer die Levi’s aantrekken’. Je denkt: wat?! Maar het is ook wel tof.”

Inhoudsopgave

Marieke Schipper & Joost van Gangelen

Afijn. Nog meer onzinnige weetjes. In Nieuwe Revu gaf hij aan liefst op slippers te lopen. Zodra het kwik boven de zes graden stijgt, wordt Nederland weer opgefrist met de tenenkaas van Jan Joost van Gangelen. Of u het nou leuk vindt of niet. Wellicht dat de goden daarom begin 2014 bepaald niet de gelukkigste periode voor Jan Joost lieten zijn.

Eerst werd zijn luxe Audi A6 gestolen en gebruikt bij een ramkraak, waarna de presentator kort daarna live op televisie door Graziano Pellè werd uitgemaakt voor Ajax-supporter. ,,Je hebt een Ajax-hoofd”, beet de Italiaan de interviewer toe. Feit is in ieder geval dat Jan Joost samen met Marieke Schipper in Amsterdam woont en lyrisch spreekt over de hoofdstad.

Dus helemaal ongelijk geven wij Pellè niet.Genoeg over Jan Joost van Gangelen, u wilt ook wel wat weten over Marieke, nietwaar? De blondine, die op haar Facebook-pagina wel erg pronkt met haar slanke bikinifoto’s, studeerde aan de Universiteit van Tilburg (sociale en organisatie psychologie) en werkt tegenwoordig als HR Expert voor ING. Ze houdt van varen én van vakanties op eilanden.

Jan Joost van Gangelen presentator bij ESPN

Jan Joost van Gangelen werkt al jaren bij ESPN (vroeger Fox Sports). Hij heeft het hier goed naar zijn zin met andere collega-analisten. Mario Been, Wouter Bouwman, Arnold Bruggink, Ronald de Boer en Kenneth Pérez zitten regelmatig bij hem in de studio. Marciano Vink, doet regelmatig live-verslag van de voetbalwedstrijden. Jan Joost lijkt bij ESPN helemaal op zijn plek te zijn.

Het liefdesleven van Jan Joost van Gangelen op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook