Spelersvrouw.nl

Elena, de vriendin van Sebastian Rudy

Sebastian Rudy trouwde in mei 2014 met zijn Elena, waarmee hij al vele jaren een relatie had. ,,Dit is de emotioneelste dag van mijn leven”, sprak ‘Sippi’ toen hij uit de kerk in Rottweil stapte. De speler van Hoffenheim kende dat jaar sowieso een mooie tijd, want hij debuteerde destijds ook voor het Duitse nationale elftal. Na de huwelijksvoltrekking vlogen ze voor hun huwelijksreis naar Jamaica.

Rudy kreeg enkele maanden later de schrik van zijn leven toen hij plots zijn trouwring kwijt was na een trainingskamp in het Zwitserse Tuggen. Samen met een pleoeggenoot reed de verdedigende middenvelder razendsnel de vijftig kilometer terug, waarna een grote zoektocht op het trainingsveld begon. En zowaar: in de middenstip werd – als een spelt in de hooiberg – de trouwring teruggevonden.

Sebastian Rudy heeft een relatie met Elena

Samen wonen ze daarna in Heidelberg. Er is weinig bekend over wat spelersvrouw Elena in het dagelijks leven doet. Ze geeft weinig tot geen interviews en op haar Facebook-pagina staan slechts wat vakantiefoto’s en foto’s uit haar kindertijd. Elena is het best te omschrijven als een echte ‘girl next door’ met haar blonde haren en vrolijke lach. Op haar Instagram, die opvallend genoeg door slechts enkele honderden mensen wordt gevolgd, domineren eveneens vakantiefoto’s en plaatjes waarop ze smoorverliefd poseert met haar langharige echtgenoot. Ook fotografeert ze vaak bloemen. Haar motto is: ,,Gelukkige mensen hebben niet het beste van alles, gelukkige mensen maken het beste van alles.”

Sebastian ‘Sippi’ Rudy begon zijn carrière bij VfB Stuttgart, waarna hij in 2010 de overstap maakte naar TSG 1899 Hoffenheim. Het is niet bekend welk salaris de middenvelder daar opstrijkt, maar gezien de belangstelling van andere clubs lijkt het een kwestie van tijd voor hij een transfer met daarbij behorend miljoenensalaris versiert. En er zal geen twijfel over bestaan dat Elena Rudy hem daarbij zal vergezelen. De Duitse boulevardpers is bovendien vooral benieuwd wanneer het paar bekend maakt dat ze gezinsuitbreiding verwachten.