Spelersvrouw.nl

Thara Pols, vriendin van Kevin Strootman

Thara Pols vriendin Kevin Strootman

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 maart 2014

Laatst Geüpdatet: 21 juni 2023

Mogen wij u voorstellen aan de vriendin van Kevin Strootman? Haar naam is Thara Pols, afkomstig uit Heerjansdam. Een jaartje jonger dan de middenvelder, haar bouwjaar is 1991. Het was kalverliefde tussen Kevin en Thara. Hij was 18, zij 17 toen ze elkaar leerden kennen in Rotterdam. Thara Pols en Kevin Strootman zijn al méér dan 15 jaar samen.

De geboren Heerjansdamse studeerde Communicatie en deed de Pabo. Haar droom was juf worden, ze heeft tot nu toe weinig van de schoolbanken gezien. Thara en Kevin wonen namelijk al jaren in Italië.

Lang bleef hij, tegen zijn zin, verstrengeld in de Jupiler League bij Sparta, maar toen FC Utrecht hem de kans bood en hij deze met beide handen aangreep, was een transfer naar PSV snel verdiend. Omdat hij zich ook daar knap staande hield, af en toe weliswaar een tikkeltje opvliegend, nam AS Roma hem voor een slordige 17,5 miljoen over. In zijn tijd bij AS Roma heeft hij veel blessureleed gekend. De Nederlander speelt op dit moment bij Genoa CFC, dat is te zien op zijn Instagram-account.

Inhoudsopgave

Thara Pols & Kevin Strootman

En dus woont Thara Pols tegenwoordig met Kevin Strootman en hun twee kinderen in Italië. Ze is ‘voer’ voor de Italiaanse kranten en bladen, die al diverse malen over haar publiceerden. Thara wordt veelvuldig gespot tijdens het winkelen, ze is ontegenzeggelijk een modemeisje. Oh ja, en net als Kevin houdt ze erg van Indonesisch eten, net als tapas en biefstuk met pepersaus en aardappeltjes. Dat wilde u natuurlijk altijd al weten, dus hierbij. Thara houdt bovendien van gezelligheid, wat dat ook moge zijn. In haar ogen zijn dat kaarsjes en bloemen.

.Afijn, we hopen dat Thara Pols erg gelukkig is met Kevin Strootman, al bleek hij net als andere voetballers zijn ogen bepaald niet in zijn zak te hebben zitten wanneer er andere mooie vrouwen in de buurt zijn. Brazilië, weet u nog. Tijdens verschillende grote toernooien was hij geblesseerd, om deze reden kwam Kevin ‘slechts’ 46 keer voor Oranje uit.

De kinderen van Kevin & Thara

In augustus 2018 zijn Kevin & Thara voor het eerst ouders geworden van een dochter genaamd Jonah Maxime. Rocky Diana Strootman is het tweede kindje van het stel. Zij werd geboren op 4 juni 2021. Het gezin woont al jaren in Italië, omdat Kevin hier voetbalt.

Voetbalcarrière van Kevin Strootman

Kevin Strootman is geboren op 13 februari 1990 in Ridderkerk. De carrière wordt geteisterd door veel blessureleed. Hij scheurde meermaals zijn kruisbanden af. Om deze reden is hij nooit helemaal ontplooit. De Nederlander begon zijn carrière bij VV Rijsoord. Hier speelde hij in een aantal jeugdteams.

Op 1 juli 1996 maakte hij de overstap naar Sparta Rotterdam. De kleine Kevin was toen pas 6 jaar. 9 jaar later speelde hij voor het eerst bij het eerste. Op 1 januari 2011 kocht FC Utrecht hem voor 700.000. Naar een fantastische tweede seizoenshelft, werd hij overgenomen door PSV. Hier brak Kevin definitief door.

Van 1 juli 2011 tot 16 juli 2013 speelde hij 88 wedstrijden voor de Eindhovennaren, hierin scoorde hij 14 keer en gaf hij 28 assist. Zijn goede spel viel ook verschillende topclubs op. AS Roma betaalde op 16 juli 2013 17,5 miljoen voor de middenvelder. Bij AS Roma speelde hij samen met Daniele De Rossi, Alessandro Florenzi, Radja Nainggolan, Stephan El Shaarawy en Mohammed Salah.

Na deze club speelde Kevin nog bij de volgende clubs: Olympique Marseille, Genoa CFC en Cagliari Calcio. De vriend van Thara is nog eigendom van Olympique Marseille, op dit moment is hij verhuurd aan Genoa CFC.

De interlandcarrière van Kevin Strootman

Kevin Strootman speelt al sinds de Onder 15 voor Oranje. In het grote Oranje maakte hij zijn debuut op 9 februari 2011. Nederland speelde een thuiswedstrijd tegen Oostenrijk. De wedstrijd werd met

3-1 gewonnen. Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar en Dirk Kuijt scoorde voor Nederland. Marko Arnautovic scoorde voor Oostenrijk.