Spelersvrouw.nl

Caitlin Fielder vriendin van George Bennett

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 juni 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Caitlin Fielder is de vriendin van George Bennett, de in Nieuw-Zeeland geboren wielrenner die sinds 2019 in dienstverband staat bij Team Jumbo-Visma.

Inhoudsopgave

Caitlin Fielder vriendin George Bennett

Caitlin Fielder is net als vriend George Bennett geboren en getogen in Nieuw-Zeeland. Tegenwoordig werkt en woont de 26-jarige blondine in het Spaanse Girona, waar ze een eigen fine art bureau heeft opgezet.

Ze richt zich daarbij vooral op het ontwerpen van (sport)schoenen, en pakt regelmatig de kwast op voor het maken van een fraai schilderij: zowel abstract als realistisch. In haar vrije tijd is Caitlin een trouwe steun voor wielrenner George Bennett. Ze is met enige regelmaat te vinden langs de route die haar geliefde af moet leggen op de fiets.

George Bennett wielrenner Team Jumbo-Visma

George Bennett is 29 jaar en gaat sinds 2011 door het leven als profwielrenner. Zijn eerste twee jaren waren ongelukkig door een slepende knieblessure, maar in 2013 zette de Nieuw-Zeelander de weg omhoog in.

In 2018 eindigde Bennett als achtste in het algemene klassement van de Giro: zijn tweede top tien-finish in een Grand Tour. Ongetwijfeld zal de steun van vriendin Caitlin Fielder daar aan bij hebben gedragen.

Vriendin Caitlin ontwerpt schoenen voor George

Maar niet alleen met toejuichen levert zijn vriendin een waarde: ze ontwierp namelijk hoogstpersoonlijk de wielrenschoenen voor liefje George. De schoenen zijn Shimano S-phyres: dat is op zich niet zo bijzonder, maar wel is het bijzonder dat Caitlin ze volledig gecostumised heeft.

Tegenwoordig kan iedereen schoenen laten ontwerpen door Caitlin Fielder, maar natuurlijk draagt niemand ze met zoveel trots als haar eigen George Bennett. Laten we hopen dat we de bijzondere creaties van de blondine nog jarenlang op de trappers van haar vriendjes fiets mogen aanschouwen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Such an incredible opportunity to have some of @georgenbennett hand painted shoes on display at the @rouleurclassic in London. Until next year 👌🏽👍🏼

Een bericht gedeeld door Caitlin Fielder (@caitlinfielder_fineart) op