Spelersvrouw.nl

Sarah de Bie de vrouw van Wout van Aert

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 juni 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Sarah de Bie is de vrouw van Wout van Aert, wielrenner en veldrijder die sinds 2019 in het shirt van Team Jumbo-Visma fietst. Enkele teamgenoten zijn: Mike Teunissen en Laurens de Plus.

Inhoudsopgave

Sarah de Bie vrouw Wout van Aert

Sarah de Bie is geboren in Herentals, een stad met 28.000 inwoners in de Belgische provincie Antwerpen. Ze is 24 jaar en houdt ervan om in haar vrije tijd lekker te eten en naar andere landen te reizen. Sarah trouwde in juni 2019 in haar geboortestad met haar grote liefde, Wout van Aert.

Bij de trouwerij waren alle fans van Wout ook uitgenodigd, en dat bleef niet onopgemerkt. Het werd een sprookjesachtige dag, waarvoor de opkomst bij het Stadhuis van Herentals enorm was. Enkele maanden later vertelde Sarah aan Het Laatste Nieuws: “We zijn in juni getrouwd, en ik wist niet dat het half jaar nadien zó heavy zou zijn.”

Sarah de Bie en Wout van Aert zijn getrouwd

Verderop in hetzelfde interview ging de blondine in op een vraag over al dan niet een kinderwens. “We wilden er wel vroeg aan beginnen, maar nu zijn we toch van dat idee afgestapt. Ik wil geen kinderen om mijn dagen te vullen. Ik wil kinderen als we er allebei tijd voor hebben. En dat hebben we nu niet.”

“Mijn leven is, sinds ik Wout ken, in een soort van stroomversnelling terechtgekomen. En dat blijft maar duren. Maar ik vind dat niet erg. Ik heb wel wat vriendinnen die nog studeren en het verschil is groot. Zij kunnen in het weekend doen waar ze op dat moment zin in hebben. Ik niet.”

Wout van Aert wielrenner Team Jumbo-Visma

Zoals ze zelf al aangeeft staat het leven van Sarah de Bie behoorlijk in het teken van dat van haar man Wout van Aert. Hij is immers één van de succesvolste Belgische wielrenners van het moment.

De 24-jarige Wout, net als Sarah geboren in Herentals, werd in 2018 bijvoorbeeld negende in de Ronde van Vlaanderen en dertiende in Parijs-Roubaix. In het veldrijden pakte hij al drie keer goud op een Wereldkampioenschap, in het wegwielrennen ‘slechts’ eenmaal brons op een WK.

Dit alles gebeurt traditiegetrouw met de fanatieke Sarah langs de weg. Zij neemt haar rol als ‘wielrenvrouw’ uiterst serieus en geeft op de sociale media dan ook regelmatig aan hoe trots ze is op haar Wout.

Een hecht koppel, dus. Hopelijk mogen ze nog lang van sportieve successen en vooral veel liefde voor elkaar genieten! Bekijk hier nog meer op de Insta van Sarah de Bie.

Dit bericht bekijken op Instagram

The most wonderful thing I decided to do was to share my life and heart with you. One year down, forever to go ❤️

Een bericht gedeeld door Sarah (@debiesarah) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn kikkertje verrast deze morgen 🐸

Een bericht gedeeld door Sarah (@debiesarah) op