Spelersvrouw.nl

Kjeld Nuis nieuwe relatie, Jill Lauren de Robles ex-vriendin

Kjeld Nuis vrijgezel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 december 2018

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Kjeld Nuis is niet vrijgezel, Jill Lauren de Robles is zijn ex-vriendin. Jarenlang waren de twee dolgelukkig met elkaar, maar in december werd plots bekend dat de relatie niet tegen alles bestand was. Waarom de twee uit elkaar zijn, is niet duidelijk. Wel is bekend dat de twee het moeilijk hebben met de breuk. Samen zijn Kjeld en Jill de trotse ouders van zoontje Jax van twee jaar oud. Inmiddels heeft Kjeld een nieuwe liefde gevonden en is hij gelukkig met Joy Beune.

Inhoudsopgave

Kjeld Nuis was vrijgezel

Kjeld Nuis was een tijd vrijgezel. Hij had vroeger een relatie met Brecht Kramer, het zusje van Sven Kramer. Daarna viel hij als een blok voor Jill Lauren de Robles. Liefst vijf jaar was hij met haar samen en de twee kregen een zoontje Jax, maar nu is duidelijk dat hun relatie voorbij is.

Kjeld en Jill lieten beide aan RTL Boulevard weten dat ze een eenzame kerst tegemoet gaan. “Kjeld heeft onze woning in Emmen inmiddels verlaten”, gaf Jill toe. De schaatser heeft het duidelijk moeilijk met de breuk. “Ik hoopte het nieuws nog even stil te houden.” Hoe de breuk is ontstaan, is onduidelijk. Maar dat hij bij het Sportgala al aankwam zonder Jill de Robles was al opmerkelijk. Nu blijkt hij dus weer op de markt te zijn.

Toch heeft hij de liefde weer kunnen vinden. Samen met Joy Beune zijn ze een top duo. Samen racen ze heel wat af op het ijs. Daarom begrijpen ze elkaar als de beste

© Instagram

Jill Lauren de Robles ex-vriendin Kjeld Nuis

Jill Lauren de Robles is de ex-vriendin van Kjeld Nuis. De twee waren liefst vijf jaar samen. Ze leerden elkaar kennen tijdens een festival. “Ik zag Jill voor het eerst op een festival. Tussen honderden mensen zag ik haar staan en toen dacht ik meteen ‘wat een leuk meisje’. Het was liefde op het eerste gezicht.” Jill had Kjeld eerder al eens gezien. Acht jaar geleden kwam hij voorbij op tv. ‘Dat is een leuke jongen’, zei haar moeder toentertijd. “Hij kwalificeerde zich toen niet voor de Spelen en moest nodig worden getroost. Ik vond het wel een lekker ding.”

Kjeld Nuis was in totaal vijf jaar samen met Jill, die in het verleden werd verkozen tot Miss Drenthe en Miss Nederland. Samen kregen ze twee jaar geleden zoontje Jax. “We wilden allebei niet oud papa en mama worden. Dus toen we eenmaal die keuze hadden gemaakt, is het snel gegaan”, aldus Kjeld, die 26 was toen hij Jax kreeg.

Kjeld Nuis is volgen via Instagram.

© Instagram