Spelersvrouw.nl

Medina Vuckic vrouw van Haris Vuckic

Medina Vuckic is de vrouw van Haris Vuckic, een Sloveense oud-speler van voetbalclub FC Twente. Ze woonden sinds juli 2017 in Enschede en waren daar dolgelukkig, samen met dochtertje Anja. Inmiddels is Vuckic sinds juli 2020 weg bij de Tukkers en heeft hij al weer verschillende paden bewandeld. Na in Spanje en in Kroatië te hebben gevoetbald loopt hij nu bij het Thaise team Buriam United rond.

Inhoudsopgave

Medina Vuckic vrouw Haris Vuckic

Medina Vuckic ontloopt, anders dan veel andere spelersvrouwen, het liefst de schijnwerpers. De goedlachse schoonheid, die nog wel eens switcht tussen een blonde en een bruine coupe, kiest er liever voor om haar vriend Haris  gewoon vanaf de tribunes in de Grolsch Veste te steunen en toe te juichen.

Bovendien zal de vriendin van Haris Vuckic haar handen behoorlijk vol hebben aan hun dochtertje Anja, die op 25 januari 2018 voor het eerst het levenslicht zag. Met de geboorte van kleine Anja volgde een schitterende bekroning op een liefdesleven dat al vele jaren duurt.

© Instagram

Haris en Medina Vuckic hebben een dochter

Haris Vuckic begon zijn voetballoopbaan in geboorteland Slovenië bij NK Domzale. De aanvallende middenvelder annex spits koos er echter al snel voor om te transfereren naar Engeland, het walhalla van de voetbalwereld, waar hij ging spelen voor Newcastle United.

Op het St. James’ Park stond Vuckic jarenlang bekend als één van de grootste beloftes van de club, maar uiteindelijk wist hij er nooit echt door te breken. Hij werd verhuurd aan achtereenvolgend Cardiff City, Rangers FC, Wigan Athletic en Bradford City, tot de voormalig jeugdinternational er in 2017 voor koos om transfervrij naar Twente te vertrekken.

Hij en vrouw Medina Vuckic verhuisden dus naar Enschede, waar dochtertje Anja ter wereld kwam. Niet gek dat de drie het ontzettend naar hun zin hebben in Overijssel!