Spelersvrouw.nl

Luciana Lozano de vriendin van Lucas Pratto

Luciana Lozano de vriendin van Lucas Pratto

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 3 januari 2023

Luciana Lozano vriendin is de vriendin van Lucas Pratto, een Argentijnse voetballer die op 1 januari 2021 voor een half jaar op huurbasis bij Feyenoord tekende. Hij werd tijdelijk overgenomen van River Plate.

Inhoudsopgave

Luciana Lozano vriendin Lucas Pratto

Luciana Lozano staat in Zuid- en Midden-Amerika bekend als een echte voetbalvrouw. Met haar geliefde Lucas Pratto zijn ze een beetje ‘de David en Victoria Beckham van het continent’. Zo bestaat er meerdere fanaccounts waarop het powercouple geëerd wordt. Verder is over Luciana, die door de media en de fans vaak ‘Luli’ wordt genoemd, niet heel erg veel bekend.

Lucas Pratto speelde in Brazilië, Italië en Argentinië

David Lucas Pratto is in 1988 geboren in La Plata, in de provincie Buenos Aires. Hij speelde dan ook bij de nationale trots Boca Juniors in de jeugd, en daarna voor CA Tigres, FC Lyn Oslo (Noorwegen), Union de Santa Fé, Universidad Catolica (Chili), Genoa (Italië), Veléz Sarsfield, Atlético Mineiro, Sao Paulo (beiden Brazilië) en het meest recentelijk River Plate.

Bij River Plate was Pratto lang een belangrijke kracht. Zo was hij tijdens de Copa Libertadores van 2011 topscorer van River Plate en mocht hij zelfs in 2016 debuteren voor het Argentijnse nationale elftal. In 2020 belandde hij echter op een zijspoor en in de winter bood Feyenoord uitkomst.

Lucas Pratto speler Feyenoord

Op nieuwjaarsdag 2021 werd Lucas Pratto, met vriendin Luciana Lozano aan zijn zijde, gepresenteerd in De Kuip. Destijds zei directeur Frank Arnesen over de toen 32 jarige aanvalsleider: “Met de komst van een ervaren spits als Lucas voegen we een extra aanvallende optie toe aan de selectie die er meteen kan staan. Iets dat zeer welkom is met het oog de aanstaande, belangrijke seizoenshervatting en de ambities die we voor dit seizoen hebben. Goed voor Feyenoord dat we op deze manier onze selectie voor de rest van het seizoen nog hebben kunnen versterken.”

En Pratto zelf sprak enthousiast: “Ik ben erg dankbaar dat River Plate mij heeft laten gaan en ik ben nog dankbaarder dat Feyenoord interesse in mij toonde. Ik wil de club graag helpen om kampioen te worden, want dat is me bij alle andere clubs ook gelukt. Ik denk met mijn ervaring en winnaarsmentaliteit iets bij te kunnen dragen.” Hoe dan ook wensen we Lucas Pratto en zijn vriendin Luciana Lozano veel plezier en succes in Rotterdam!