Spelersvrouw.nl

Lien Crapoen is de vriendin van Edward Theuns

Lien Crapoen vrouw Edward Theuns

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Lien Crapoen is de vriendin van Edward Theuns. Veel mensen denken dat de twee elkaar hebben leren kennen tijdens het wielrennen. Lien was tenslotte lange tijd werkzaam als podiummiss, maar toch blijken de twee elkaar juist buiten het wielrennen ontmoet te hebben.

Inhoudsopgave

Lien Crapoen vriendin Edward Theuns

Lien Crapoen is de vriendin van Edward Theuns. Lien is in het verleden actief geweest als podiummiss en heeft daar aardig wat wielrenners voorbij zien komen. Regelmatig kwam het ook voor dat Lien naast niemand minder dan haar eigen vriend Edward stond. Toch was het niet het wielrennen waar de twee elkaar leerden kennen.

“Iedereen stelt ons de vraag of we elkaar op het podium hebben leren kennen, maar dat is dus niet het geval. We hebben elkaar in De Viking in Gent leren kennen”, zo gaf Lien te kennen. Zelf houdt ze overigens ook van wielrennen, iets wat prima uitkomt als je geliefde er zijn beroep van heeft gemaakt.

Lien Crapoen in hospitality team

Lien Crapoen heeft er in 2017 voor gekozen om te stoppen als rondemiss. De Ronde van Vlaanderen was de laatste wedstrijd waarbij ze actief was als bloemenmeisje. “Het wordt mijn elfde, maar ook laatste keer op het podium als bloemenmeisje. Morgen wordt een historische dag voor me. Mijn elfde opeenvolgende podiumceremonie na de Ronde van Vlaanderen. Ik heb beslist dat het ook mijn laatste keer wordt.”

“Het was altijd een schitterende en fantastische ervaring en ik krijg nog steeds kippenvel als ik op dat podium stap. Maar nu is het de beurt aan andere meisjes om daarvan te kunnen genieten. Morgen nog één keer een grote glimlach: tot op de mooiste koers ter wereld!”, vertelde ze toen al. Tegenwoordig is de 27-jarige Lien Crapoen werkzaam bij het hospitality team van Trek-Segafredo.

Lien Crapoen is te volgen via Instagram.