Spelersvrouw.nl

Caro Calvagni de vriendin van Nicolas Tagliafico

Caro Calvagni vriendin Nicolas Tagliafico

Caro Calvagni is de vriendin van Nicolas Tagliafico. De Argentijnse voetballer droeg sinds begin 2018 het shirt van Ajax en bleek een ontzettend knappe vriendin meegenomen te hebben naar Nederland. Heel veel weten we niet over deze blondine, maar het is duidelijk dat ze graag met haar lichaam pronkt op haar social media-kanalen.

Inhoudsopgave

Caro Calvagni vriendin Nicolas Tagliafico

Caro Calvagni is de vriendin van Nicolas Tagliafico. Wat Caro precies doet in het dagelijks leven is niet bekend, maar één ding is wel duidelijk: Ze doet er alles aan om haar geliefde Nicolas Tagliafico overal te volgen. Toen hij net vertrok naar Ajax, plaatste zij zelfs een uitgebreide post op Instagram: “Zie je snel mijn liefde! Trots op je prestaties. Ik wil je zien slagen en genieten zoals je hier deed. Over een paar dagen ga ik je zien in een nieuwe stad om helemaal opnieuw te beginnen en te genieten van alles wat we deden vanaf de eerste dag dat ik je ontmoette. Ik hou van je met heel mijn hart.”

Het is dan ook duidelijk dat Caro Calvagni de grootste supporter van Nicolas is, al krijgt zij wel concurrentie. De twee hebben namelijk ook een hond genaamd Galo. Caro en Nicolas poseren regelmatig met hem op foto’s en ook hij blijkt een trouwe supporter van zijn baasje te zijn.

Nicolas Tagliafico ex-voetballer Ajax

Nicolas Tagliafico was een speler van Ajax. De linksback speelde in het verleden al voor Banfield, Real Murcia en Independiente, maar stond sinds het begin van 2018 onder contract bij Ajax. Naar verluidt legden de Amsterdammers een bedrag van zo’n vier miljoen euro neer voor Nicolas.

Afgelopen juli vertrok Nicolás naar Olympique Lyonnais waar ze zo’n 4,2 miljoen euro betaalden voor de Argentijn. Waar hij inmiddels 15 wedstrijden heeft gespeeld en één keer heeft gescoord.

Daarnaast mag hij zichzelf ook international van Argentinië noemen. Nadat hij eerder al de nodige jeugdelftallen van zijn vaderland doorliep, is hij op 9 juni 2017 officieel gedebuteerd voor het nationale elftal van Argentinië. En in december 2022 bekroonde hij zijn interlandcarrière met het winnen van het WK.

Caro Calvagni is te volgen via Instagram.