Spelersvrouw.nl

Rocío Galindo de bloedmooie vriendin Angeliño

Rocío Galindo vriendin Angelino

Rocío Galindo is de bloedmooie vriendin Angeliño. De linksback speelde vorig jaar al voor NAC Breda, maar stond oorspronkelijk nog onder contract bij Manchester City. Sinds de zomer van 2018 staat de linksachter echter onder contract van PSV en hij blijkt een leuke vriendin meegenomen te hebben.

Inhoudsopgave

Rocío Galindo vriendin Angeliño

Rocío Galindo is de bloedmooie vriendin van Angeliño. Haar Instagram-profiel staat vol met foto’s waarop we niet alleen vaak haar zien, maar ook haar Angeliño. Het is dan ook duidelijk dat de voetballer zeker niet naar Nederland is gekomen om op zoek te gaan naar de ware liefde.

Wat Rocío Galindo precies doet in haar dagelijks leven is niet helemaal bekend. Duidelijk is dat ze in de twintig is en dat ze tegenwoordig woonachtig is in Eindhoven. Daarnaast zou ze tennissen bij Onset Sport. In het verleden heeft Galindo gewerkt als receptioniste en heeft ze regelmatig modellenshoots. Daarnaast houdt ze van reizen en moedigt ze Angliño maar al te graag aan als hij wedstrijden heeft.

Angeliño speler PSV

Angeliño is sinds de zomer van 2018 speler van PSV. De Spaanse speler stond de afgelopen jaren onder contract bij Manchester City, maar werd voornamelijk uitgehuurd aan andere teams. Onder meer New York City, Girona FC en RCD Mallorca stonden op zijn lijstje. Vorig jaar stond hij tijdelijk onder contract bij NAC Breda.

Sinds de zomer van 2018 is hij echter één van de spelers van PSV. Hij tekende in Eindhoven een contract tot medio 2023 en naar verluidt heeft PSV een bedrag van zo’n vijf miljoen euro neergelegd voor de linksback. Rocío Galindo heeft hem uiteraard gevolgd naar Nederland en woont nu vol trots in Eindhoven.

Rocío Galindo is te volgen via Instagram en Facebook.