Spelersvrouw.nl

Dit is de nieuwe vriendin van Jackie Groenen

Dit is de nieuwe vriendin van Jackie Groenen

Jenny Janssens is de nieuwe vriendin van Oranje Leeuwin Jackie Groenen. Deze prachtige blondine was jaren vrijgezel, toch heeft ze de liefde gevonden.

Ze woont samen met haar echtgenote in de stad van liefde, Parijs. Jackie voetbalt hier bij het Franse Paris Saint-Germain.


Ongetwijfeld zal ze hier grote sterren als Kylian Mbappé en Lionel Messi regelmatig tegenkomen.

Jenny Janssens is de nieuwe vriendin van Jackie Groenen
© Instagram

Inhoudsopgave

Jenny Janssens is de nieuwe vriendin van Jackie Groenen

Jenny Janssens is de nieuwe vriendin van Jackie Groenen. De vriendin van Jackie Groenen werkt voor de Gemeente Tilburg als beleidsmedewerker. Daarnaast zet ze zichzelf in voor een inclusievere samenleving. Ze is een groot voorstander van de LHBTQ-gemeenschap.

We verwachten dat Jackie en Jenny binnenkort bij elkaar intrekken. Jenny, zal bij haar vriendin in Parijs gaan wonen.

De vriendin van Jackie Groenen woont op dit moment in Tilburg, omdat ze hier werkt. Op het Instagram-account van Jenny Janssens is wel te zien dat het stel het erg leuk heeft met elkaar.

Jenny Janssens
© Instagram

Speelster Paris Saint-Germain en Oranje Leeuwinnen

In 2022 maakte topspeelster Jackie Groenen een recordtransfer naar Paris Saint-Germain. De Franse topclub betaalde naar verluidt zo’n 150.000 euro voor de Nederlandse speelser.

Dit is het hoogste bedrag ooit dat voor een Nederlandse speelster is betaald. De sterspeelster van Oranje heeft een jaarsalaris van 120.000 euro. 

Ondanks dat dit een bruto-bedrag is, is ze één van de best betaalde speelsters van de Oranje Leeuwinnen.

Jackie gingen jaren als vrijgezel door het leven
© Instagram

Jackie gingen jaren als vrijgezel door het leven

In ons eerder geschreven artikel over Jackie Groenen vertelden we jullie dat ze vrijgezel was. Tot voor kort was dit ook zo.

De Nederlandse speelster focuste zich volledig op haar voetbalcarrière, tijd voor een vriend of vriendin was er niet. Nu Jackie samen is met de prachtige Jenny Janssens is ze nog gelukkiger.

Hun eerste vakantie samen

Het is niet helemaal duidelijk hoe lang Jackie  en Jenny al samen zijn. Enkele maanden geleden deelden ze voor het eerst een foto op social media.

Hierop was te zien dat het stel aan het genieten was van een welverdiende vakantie. Ze werden als stel gespot in het Italiaanse Rome.


Het laatste voetbalnieuws op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.