Spelersvrouw.nl

Dit is de prachtige vriendin van Marcos López

Dit is de prachtige vriendin van Marcos López

Eliana Olortegui is de prachtige vriendin van Marcos López, de linksback van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Zijn prachtige vrouw beviel ondanks van hun eerste kind. De kersverse vader Marcos López deelde dit ondanks op zijn Instagram-account.

Eliana Olortegui is de vriendin van Marcos López
© Instagram

Inhoudsopgave

Eliana Olortegui is de vriendin van Marcos López

Eliana Olortegui is de prachtige bloedmooie vriendin van Marcos López. Zij heeft samen met de voetballer een zoon genaamd Lenore. 

4 maanden geleden beviel ze van hun eerste zoon. De 23-jarige Marcos die geboren is in Peru is al sinds zijn tienerjaren samen met zijn huidige vriendin. Eliana, verhuisde in januari 2019 met haar vriend naar Amerika. 

In augustus 2022 zijn ze in Rotterdam komen wonen, omdat Marcos een transfer maakte naar Feyenoord. De Rotterdamse club kon de 23-jarige verdediger overnemen voor 1,2 miljoen euro van zijn oude club San Jose.

Hun zoontje 

Eliana en Marcos zijn de kersverse ouders van hun zoontje Lenore. Het gezin woont in Rotterdam. De vriendin van Marcos López zorgt momenteel voor Lenore. Van Marcos hoeft ze op dit moment niet te werken. De linksback verdient bij de Rotterdamse topclub zo’n 7 ton per jaar.

Voetballer van Feyenoord
© Instagram

Voetballer van Feyenoord

Marcos López startte dit seizoen vaak in de basis. Hij kwam tot nu toe tot 26 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers.

De linksback maakte in totaal 2 doelpunten.  We verwachten dat hij volgend seizoen nog vaker in de basis staat. Dit seizoen maakt de verdediger uit Peru al veel indruk. De 23-jarige heeft een contract tot de zomer van 2026.