Spelersvrouw.nl

WOW! Dit zijn de 8 mooiste dochters van bekende Nederlandse oud-voetballers!

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 april 2017

Laatst Geüpdatet: 22 juni 2023

Dennis Bergkamp, Richard Witschge, Ronald de Boer en John van ’t Schip. Stuk voor stuk mooie voetballers, maar misschien nog wel mooier zijn hun dochters! Dit zijn de volgens ons 8 mooiste dochters van 8 voormalig topvoetballers!

Inhoudsopgave

8. Andra van Marwijk, dochter van Bert van Marwijk en getrouwd met Mark van Bommel

Weinig relaties in het voetbal zijn zo uitgelicht als die tussen Mark van Bommel en Andra van Marwijk, de dochter van trainer Bert van Marwijk. Met name toen Van Marwijk bondscoach van het Nederlands Elftal was, werd er in de media veel gezegd en geschreven over de bijzondere band tussen de twee. Want trok Van Marwijk zijn schoonzoon niet voor, was het verwijt.

Andra van Marwijk laat zich zelf weinig zien bij publieke optredens van de oud-PSV’er, maar ging wel steevast mee naar het Oktoberfest toen Van Bommel nog bij Bayern München speelde.

7. Bianca Neeskens, dochter van Johan Neeskens en vriendin van Ricky van Wolfswinkel

Voetballers die ervan door gaan met de dochter van de trainer. Ricky van Wolfswinkel is er zo één. De spits heeft een relatie met Bianca Neeskens, dochter van Oranje-icoon Johan Neeskens. De Vitesse-spits trainde ook kort onder zijn schoonvader in het inmiddels opgedoekte ‘Nederland B’. Bianca Neeskens leeft grotendeels buiten de schijnwerpers. Ze studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening en heeft samen met vriend Ricky zoontje Djoy. Meer lezen over Bianca Neeskens doe je in dit artikel.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151497539655652&set=pb.530845651.-2207520000.1491312289.&type=3&theater”/]

6. Moise Trustfull, dochter van Orlando en Quinty Trustfull

Hoewel Orlando Trustfull in relatieve anonimiteit verblijft, maakt zijn vrouw Quinty en dochter Moise snel carrière op televisie. Quinty Trustfull is al langer een vertrouwd en aangenaam gezicht op RTL, onder meer bij Koffietijd. Maar sinds kort schittert ook Moise Trustfull op de zender. De voetballersdochter is een soapie geworden. Ze acteert in Goede Tijden Slechte Tijden als Celia van Dam, een medewerkster van De Rozenboom. Eerder startte Moise al een eigen sieradenlijn onder de – je verwacht het niet – naam: ByMoise.

5. Estelle Bergkamp, dochter van legende Dennis Bergkamp

Net als haar vader treedt Estelle Bergkamp vooralsnog niet echt in de schijnwerpers. De dochter van Dennis Bergkamp, een twintiger met bruin haar, studeert nog. Ze woont in Blaricum, doet aan hockey en is echter al wel opgevallen vanwege haar knappe looks in diverse buitenlandse media. Haar moeder is overigens Henriette Ruizendaal, de vrouw van Dennis Bergkamp en afkomstig uit vissersdorp Bunschoten-Spakenburg.

4. Estelle van ’t Schip, dochter van John van ’t Schip

Net als haar naamgenootje uit de Bergkamp-familie, speelt ook het leven van Estelle van ’t Schip zich nog af buiten de spotlights. Estelle studeert eveneens, maar heeft wel hele bekende ouders. John van ’t Schip, oud-Ajacied en trainer van PEC Zwolle, kent iedereen wel, maar ook de moeder van Estelle is redelijk bekend. Danielle Oonk- Van ’t Schip is namelijk de dochter van Willeke Alberti en Joop Oonk en daarmee ook halfzus van Johnny de Mol, die Willeke Alberti en John de Mol als ouders heeft.

3. Jacky Schoenaker, dochter van Dick Schoenaker en vriendin van Erik Cummins

Als er één voetballersdochter besmet is met het voetbalvirus, dan is het Jacky Schoenaker wel. Want hoewel ze zelf op hoog niveau hockeyt, waaronder in het Nederlands team, kreeg ze het voetbal met de paplepel ingegoten van haar vader Dick Schoenaker. Ze blijft dan ook een voorkeur te hebben voor voetballende vriendjes. Tussen 2008 en 2011 had ze een relatie met Daley Blind, maar tegenwoordig is ze een setje met de keeper van Go Ahead Eagles, Erik Cummins. Lees meer over de mooie Jacky Schoenaker (plus meer fijne foto’s)

2. Demi de Boer, dochter van Ronald de Boer en vriendin van Tonny Vilhena

Ze is opgenomen in de Top500 van FHM, maar toch staart Demi de Boer zich niet blind op een carrière als model. De fraaie dochter van Ronald de Boer wil namelijk gaan ondernemen: ,,Ik studeer Fashion Business in Amsterdam! Naast mijn studie werk ik in een kledingwinkel in mijn woonplaats Rotterdam.”

En laat in Rotterdam nou ook net haar vriend wonen: Tonny Vilhena. Het koppel zou elkaar hebben leren kennen via Kenneth Vermeer. Demi de Boer is bovendien goed bevriend met Astrid Lentini, de vriendin van Rick Karsdorp. Meer lezen en zien van de beeldschone Demi? Check dan ons uitgebreide artikel over haar.

1. Joelle Witschge, dochter van Richard Witschge en ex-vriendin van Waylon

Haar vader was een stylist op het middenveld van Ajax. Richard Witschge wordt nog altijd aangesproken op zijn hooghoudactie tegen Feyenoord. Dochter Joelle Witschge, geboren in Barcelona, is al lang niet meer alleen ‘de dochter van’.

Het model wordt tegenwoordig veel gevraagd voor fotoshoots. Ze stond bovendien in het middelpunt van het nieuws toen ze een turbulente relatie had met zanger Waylon. Die liefde bleek van korte duur. Sinds eind 2016 zou Joelle Witschge de vriendin zijn van danser Timor Steffens.