Spelersvrouw.nl

Alles over Lionel Messi

Alles over Lionel Messi

Lionel Messi, is misschien wel de beste voetballer allertijden. Hij speelt op dit moment voor de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain. De Argentijnse aanvaller speelt onder meer samen met Kylian Mbappé.

Hij kwam afgelopen jaar in het nieuws, omdat de aanvaller een relatie zal hebben met transgendermol Ines Rau.

Lionel Messi, won met zijn geboorteland Argentinië het WK van 2022 in Qatar. Dit werd uitgebreid gevierd in Argentinië. Hier kan hij het goed vinden met Rodrigo de Paul, Sergio Aguero en Enzo Fernández.

Inhoudsopgave

Zijn leeftijd

De beste speler van Argentinië is geboren op 24 juni 1987 in Rosario, Argentinië. De jeugd van de speler werd gekenmerkt door het feit dat hij hard moest werken om zijn plek op het veld te veroveren. Zijn droom was om voetballer te worden, maar dat leek in eerste instantie onbereikbaar.

Maar zoals Lionel Messi zelf zegt: “Ik heb nooit gewild dat mijn leven gemakkelijk zou zijn.”

Het vermogen van Lionel Messi
© Instagram @leomessi

Zijn vermogen

Lionel Messi, heeft bij verschillende topclubs de afgelopen jaren honderden miljoenen euro’s verdient. Hij speelt op dit moment bij Paris Saint-Germain, waar de aanvaller naar schatting zo’n 80 miljoen euro per jaar verdient. We kennen mensen die minder verdienen. Messi, mag zichzelf mega rijk noemen, hij heeft een geschat vermogen van 1 miljard euro.

De kinderen van Lionel Messi
© Instagram @leomessi

De kinderen van Lionel Messi

Lionel, kreeg samen met zijn Argentijnse vrouw Antonela Roccuzzo drie kinderen; Ciro Messi Roccuzzo, Thiago Messi en Mateo Messi. Alle kinderen zijn geboren in het prachtige Barcelona. Hier speelde hij jaren voor FC Barcelona. Zijn gezin woont in Parijs, ook hebben ze een huis in zijn geboorteland; Argentinië.

Antonela Roccuzzo is de prachtige vrouw van Lionel Messi
© Instagram @leomessi

Antonela Roccuzzo is de prachtige vrouw van Lionel Messi

Het stel kent elkaar toen ze 5 jaar oud waren. Ze kennen elkaar al heel lang, maar het duurde even voordat de twee officieel samen waren.

Messi staat bekend als een zeer zorgzame vader.

Lionel Messi wordt beschouwd als een van de grootste voetballers in de geschiedenis.

Lees ook: Alles wat je moet weten over Robert Lewandowski

Volg ons ook op Instagram en Facebook