Spelersvrouw.nl

Dit zijn de partners van onze Oranje Leeuwinnen

Dit zijn de partners van de Oranje Leeuwinnen

De Oranje Leeuwinnen komen steeds meer in de belangstelling. Ook gaat het steeds vaker over hun liefdesleven. Een ding is wel duidelijk; de meeste Oranje Leeuwinnen hebben een relatie met een vrouw. Er zijn ook nog Oranje Leeuwinnen die vrijgezel zijn.

Benjamin van Leer is de verloofde van Lieke Martens
© Instagram

Inhoudsopgave

Benjamin van Leer is de verloofde van Lieke Martens

Benjamin van Leer, is de verloofde van Lieke Martens. Lieke, is één van de sterspelers van onze Oranje Leeuwinnen. Ze voetbalt op dit moment bij Paris Saint-Germain. Haar vorige club was FC Barcelona. Haar verloofde Benjamin van Leer is jarenlang profvoetballer geweest. Hij heeft gevoetbald bij onder meer Ajax en Willem II. Benjamin en Lieke wonen op dit moment samen in Parijs. Nadat het een tijdje uit was, zijn ze inmiddels alweer dolgelukkig met elkaar.

Beth Mead is de vriendin van Vivianne Miedema

Vivianne Miedema, is met afstand de beste speelsters van onze oranje leeuwinnen. Vivianne Miedema heeft een relatie met Beth Mead. Eerder had ze een relatie met Lisa Evans. De spits van de Oranje Leeuwinnen speelt bij Arsenal. Vandaar dat Miedema samen met haar vriendin in Engeland woont. 

Beth Mead is de ex-vriendin van Daniëlle van de Donk

Beth Maed, is de ex-vriendin van Daniëlle van de Donk. Wat ons betreft is Daniëlle van de Donk de knapste vrouw van de Leeuwinnen. Ze voetbalt bij Olympique Lyon de beste club voor vrouwen. Olympique Lyon, heeft namelijk het vaakst de Champions League gewonnen. De ex-vriendin van Daniëlle heeft op dit moment een relatie met Vivianne. Dit zal hoe dan ook gevoelig liggen.

Jolien van der Tuin de vrouw van Sherida Spitse

Jolien van der Tuin is de vrouw van Sherida Spitse. Ze trouwde al in 2018. Sherida, is geboren in Sneek. Ze is momenteel 32 jaar oud en voetbalt bij het Amsterdamse Ajax. Ze woont met haar vrouw – Jolien van der Tuin – in Amsterdam.

Jackie Groenen is nog vrijgezel

Jackie Groenen, is nog vrijgezel. We schreven al eerder een artikel over haar liefste leven. Deze zit er nog steeds niet zo rooskleurig uit. Ze voetbalt net als Lieke Martens bij Paris Saint-Germain. Ook Jackie is één van de beste voetbalsters van Nederland.

Daphne van Domselaar is nog vrijgezel

Daphne van Domselaar was dé verrassing van het EK van 2022. Ze was de vervangster van Sari van Veenendaal. Tijdens het WK van 2023 staat ze ook in het goal bij de Oranje Leeuwinnen. Daphne, heeft helaas nog geen relatie.

Jill Roord is nog vrijgezel

De centrale verdedigster Jill Roord heeft haar droom partner ook nog niet gevonden. Ze voetbalt op dit moment in Duitsland bij Vfl Wolfsburg. Eerder speelde ze bij Arsenal samen met Vivianne Miedema.  

Patrick Platins is de vriend van Dominique Janssen

Gelukkig, is Dominique Janssen wel gelukkig in de liefde. Patrick Platins, is de vriend van Dominique Janssen. Ze hebben zelfs samen een kind.  Dominique, had eerder een relatie met Brandon Bloodworth. Ze is nu al anderhalf jaar dolgelukkig met Patrick Platins.

Esmee Brugts is nog vrijgezel

Esmee Brugts, is één van de jongste speelsters van onze Oranje Leeuwinnen. Ze maakte de afgelopen interlands een goede indruk. Helaas is ze minder gelukkig in de liefde, ook Esmee Brugts is nog vrijgezel.

Maryze Borst is de vriendin van Stefanie van der Gragt

Maryze Borst is de knappe vriendin van Stefanie van der Gragt. Het stel is al jaren samen en ze zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. De blonde Stefanie van der Gragt voetbalt op dit moment bij Inter Milaan. Ze woont ook samen met Maryze in Milaan. Op het veld is Stefanie achterin te vinden. 

Paul Jans is de vriend van Kika van Es

Kika van Es, is wat ons betreft één van de knapste Oranje Leeuwinnen. Zij heeft al jaren een relatie met Paul Jans. Ze hebben samen zelfs een zoon. Wanneer het hele gezin vrij is, gaan ze het liefst met elkaar leuke dingen doen. Paul en Kika hebben met hun zoon al meermaals de Efteling bezocht.