Spelersvrouw.nl

Dit is de knappe vriendin van Vivianne Miedema

Dit is de knappe vriendin van Vivianne Miedema

Vivianne Miedema, is met afstand de beste speelster van onze Oranje Leeuwinnen. Vivianne Miedema, heeft een relatie met Beth Mead. Ook zij is een wereldberoemde voetbalster. De spits van onze Oranje Leeuwinnen had jarenlang een relatie met Lisa Evans.

Beth Mead is de nieuwe vriendin van Vivianne Miedema
© Instagram

Inhoudsopgave

Beth Mead is de nieuwe vriendin van Vivianne Miedema

Beth Mead, is de knappe vriendin van Vivianne Miedema. Ze hebben elkaar leren kennen bij Arsenal. Hier spelen Beth en Vivianne allebei. De Engelse Beth Mead is populair op Instagram. Ze heeft ruim 415.000 volgers.

De vriendin van Vivianne Miedema behoort tot de beste voetbalsters ter wereld. Ook Vivianne is populair op social media. Ze heeft ruim 431.000 volgers op haar Instagram-account. Op haar account deelt ze regelmatig foto’s samen met haar partner.

Lees ook: Dit zijn de partners van onze Oranje Leeuwinnen

Beth Mead en Vivianne Miedema spelen beiden bij Arsenal 
© Instagram

Beth Mead en Vivianne Miedema spelen beiden bij Arsenal 

Op dit moment spelen Vivianne Miedema en haar vriendin Beth Mead beiden bij Arsenal. De Friese Miedema begon haar profcarrière bij sc Heerenveen. Ze debuteerde al op 15-jarige leeftijd in het eerste elftal. Hiermee werd ze de jongste debutant ooit in de Eredivisie voor vrouwen. Via clubs als Paris Saint-Germain en Bayern München kwam ze bij Arsenal terecht.

Beth Mead, speelt als linksvoor de sterren van de hemel bij Arsenal. Zij begon haar carrière bij Sunderland. Ook komt ze uit voor de Engelse nationale ploeg. Mead, is hier één van de belangrijkste speelsters

Ze wonen samen in Londen

Momenteel wonen de tortelduifjes samen in Londen. Omdat ze beiden behoren tot de beste speelsters van de wereld kunnen ze een luxe appartement veroorloven. Naar schatting verdient Vivianne zo’n 300.000 pond per jaar. Haar partner – Beth Mead – verdient naar schatting zo’n 250.000 pond per jaar. Vivianne, behoort tot de grootverdieners van onze Oranje Leeuwinnen.

De beste speelster van Oranje

Vivianne Miedema, is met afstand de beste speelster van onze Oranje Leeuwinnen. Ze is de topscorer aller tijden van ons land. Lieke Martens, behoort ook tot de beste speelster van de Leeuwinnen. Zij is ten huwelijk gevraagd door oud-profvoetballer Benjamin van Leer

Lisa Evans is de ex-vriendin van Vivianne Miedema 

Eerder had Vivianne Miedema een relatie met Lisa Evans. Ook zij speelde bij Arsenal. Het stel is alweer enkele jaren uit elkaar. Lisa, is nog steeds actief als profvoetbalster. Ze speelt momenteel bij West Ham United FC.

Daniëlle van de Donk is de ex-vriendin van Beth Mead

Daniëlle van de Donk, een andere speelster die uitkomt voor de Oranje Leeuwinnen, had eerder een relatie met Beth Mead. Ze kregen een relatie toen ze samen speelden bij Arsenal. Inmiddels speelt Daniëlle van de Donk bij Olympique Lyon. Op dit moment is Daniëlle van de Donk vrijgezel.

Foto’s © Instagram