Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Napoli

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Napoli

De Italiaanse clubs ‘SSC Napoli’ doet het de afgelopen jaren erg goed. De spelers die de club kocht, bleken allemaal goed te bevallen. Omdat het goed gaat met de club, worden er meer grote sterren naar Napels gehaald. Ook de spelersvrouwen worden er steeds mooier op. Op Spelersvrouw.nl lees je alles over de vrouwen van voetballers, dus ook over de vrouwen achter de voetballers van SSC Napoli.

Inhoudsopgave

Nitsa Tavadze is de vriendin van Khvicha Kvaratschelia

Khvicha Kvaratschelia, is op dit moment de belangrijkste speler van zijn club Napoli. Ook qua vrouw steekt hij met kop en schouders boven zijn teamgenoten. Nitsa Tavadze, is de bloedmooie vriendin van Chvitsja Kvaratschelia.

De vriendin van Khvicha Kvaratschelia verwijderde ondanks al haar foto’s van haar Instagram-account. Over haar privéleven is weinig bekend, wel ziet ze er prachtig uit. We verwachten dat Khvichaeen stap gaat maken naar een andere club. Zijn vriendin zal hoe dan ook met hem meegaan. 

Victor Osimhen is nog vrijgezel
© Instagram

Victor Osimhen is nog vrijgezel

Napoli-spits Victor Osimhen lijkt nog vrijgezel te zijn. Er is niks bekend over zijn liefde leven, online zijn er ook geen foto’s te vinden van Victor met een vrouw. De Nigeriaanse spits is via onder meer LOSC Lille, Vfl Wolfsburg en RSC Charleroi bij Napoli. De club uit Napels betaalde 75 miljoen euro voor Victor. De hoge verwachting maakt hij helemaal waar.

Kim Min-jae heeft een vriendin

Kim Min-jae, is naar Heung-min Son de beste speler van Zuid-Korea. Op dit moment heeft de middenvelder van Napoli een vriendin. Hij deelt namelijk een foto met haar op zijn Instagram-account. Hoe de vriendin van Kim Min-jae heet, is niet duidelijk. Wel, lijken ze het erg leuk met elkaar te hebben.

Ana Obregón is de vriendin van Hirving Lozano
© Instagram

Ana Obregón is de vriendin van Hirving Lozano

Hirving Lozano, zullen de meeste mensen kennen van zijn tijd bij PSV. Bij de club uit Eindhoven speelde hij de sterren van de hemel. Hirving, wist op 23 augustus 2019 een transfer te maken naar Napoli. De Italiaanse club betaalde 45 miljoen euro. Hirving Lozano, heeft een relatie met zijn jeugdliefde Ana Orbegón.

De oud-Eredivisiespeler was enkele jaren teamgenoten met Arkadiusz Milik, die overigens een prachtige vriendin heeft. 

Giulia Coppini is de bloedmooie vrouw van Giovanni Simeone
© Instagram

Giulia Coppini is de bloedmooie vrouw van Giovanni Simeone

Giovanni Simeone, heeft een goede smaak als het om vrouwen gaat. De Italiaanse speler van Napoli heeft namelijk een bloedmooie vrouw. Giulia Coppini, is de vrouw van Giovanni Simeone. Het stel trouwde in juli 2022. Ze zijn tot op heden dolgelukkig met elkaar. De vrouw van Giovanni Simeone heeft méér dan 50.000 volgers op haar Instagram-account. Dat snappen we uiteraard wel met zo’n mooi uiterlijk.

Lees ook: Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Juventus

Laura Zielinska is de vrouw van Piotr Zielinski
© Instagram

Laura Zielinska is de vrouw van Piotr Zielinski

Piotr Zielinski, is sinds 2016 een vaste basisspeler bij Napoli. In 2019 trouwde hij met zijn huidige vrouw Laura Zielinska. Ze zijn dolgelukkig met hun zoon en hun hond. Vooral Laura is gek op honden, voor haar voelt hun hond als een ‘tweede kind’. De vrouw van Piotr zorgt in het dagelijks leven voor hun zoon, Piotr zorgt ervoor dat er genoeg geld binnenkomt. Met zijn riante salaris bij Napoli moet dit lukken.

Elisa Graziani is de knappe vriendin van Giacomo Raspadori
© Instagram

Elisa Graziani is de knappe vriendin van Giacomo Raspadori

Elisa Graziani, is de vriendin van Giacomo Raspadori. De vriendin van de Napoli-speler werkt in het dagelijks leven als social media manager. Ze genieten samen van het luxeleven dat ze zichzelf kunnen veroorloven. Elisa en Giacomo hebben het goed voor elkaar. 

Clarissa Franchi is de vrouw van Giovanni Di Lorenzo

Giovanni Di Lorenzo, is de vaste rechtsback. Hij heeft ook een vaste basisplaats in het Italiaanse elftal. Clarissa Franchi is de vrouw van Giovanni Di Lorenzo. Het stel trouwde in 2022 en heeft momenteel twee kinderen. Hun eerste kind werd voor hun trouwdag geboren. Ondanks beviel de bloedmooie Clarissa van Carolina Di Lorenzo. Giovanni en Clarissa zijn supertrots op hun tweede kind.