Spelersvrouw.nl

Carine van de Streek vrouw van Sander van de Streek

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 november 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Carine van de Streek is de vrouw van Sander van de Streek, een Nederlandse speler van FC Utrecht. Ze stapten in 2018 in het huwelijksbootje en hebben samen een dochtertje genaamd Ella.

Inhoudsopgave

Carine van de Streek vrouw Sander van de Streek

Carine van de Streek is afgestudeerd aan de hogeschool InHolland, waar ze de opleiding Crossmediale communicatie volgde. Ze had bijbaantjes bij onder meer een bakker en een barista, later ging ze aan de slag in de marketing bij La Vie Meeting Center Utrecht.

Carine en Sander van de Streek zijn getrouwd en hebben twee kinderen

In datzelfde Utrecht kwam ze Sander van de Streek tegen. De vonk sloeg al snel over en in augustus 2018 gaf Carine haar ja-woord aan haar grote liefde.

Een kleine drie maandjes later volgde de volgende schitterende gebeurtenis: toen zag dochtertje Ella voor het eerst het levenslicht. Sindsdien vormen Carine, Sander en Ella een adembenemend gezinnetje,

© Instagram

Sander van de Streek voetballer FC Utrecht

Sander van de Streek is in 1993 geboren in Barneveld. Hij speelde in de gedeelde jeugdopleiding van Vitesse en AGOVV, dat hem in 2013 nog voor één seizoen verhuurde aan FC Flora uit Talinn, Estland.

Een jaar later verliet de middenvelder Gelderland definitief, voor SC Cambuur. Daar kende Van de Streek zijn definitieve doorbraak en drie jaar later volgde een beloning met een fraaie transfer naar FC Utrecht.

Inmiddels woont Sander dus samen met vrouw Carine van de Streek en hun dochter Ella. De voetballer zijn contract loopt nog door tot medio 2021, dus vermoedelijk blijft dit gelukkige gezinnetje nog wel even in de Domstad!