Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van FC Bayern München

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van FC Bayern München

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 25 juni 2023

De voetballers van FC Bayern München kunnen de allermooiste vrouwen ter wereld krijgen. De voetballers verdienen namelijk bakken met geld. En laten we eerlijk zijn; deze mannen hebben altijd een streepje voor. Het is niet voor niks dus dat alle vrouwen van de voetballers er goed uit zien. Wat ons betreft is Lina Meyer de knapste spelersvrouw.

De voetballers van Bayern München hebben bloedmooie vriendinnen
© Instagram

Inhoudsopgave

De voetballers van Bayern München hebben bloedmooie vriendinnen

Dat voetballers mooie vrouwen hebben, is over het algemeen wel bekend. Zelfs voetballers als Nathan Rutjes komen thuis met een mooie vrouw. In dit artikel lees je wie de bloedmooie vrouwen zijn achter de voetballers van Bayern München.

Alina Sommer is de vrouw van Yann Sommer

Alina Sommer, is de vrouw van Yann sommer. Het stel woont al meer dan 10 jaar in Duitsland. Voordat Yann Sommer voetbalde bij Bayern München stond de keeper méér dan 9 jaar onder de lat bij Borussia Mönchengladbach.

Alina, is al méér dan 10 jaar met haar huidige man. Ze hebben op dit moment twee dochters. Hun eerste dochter werd geboren in 2019, waarna de tweede dochter in 2021 geboren  werd.

Nina Weis is de ex-vrouw van Manuel Neuer

Nina Weis, is de bloedmooie ex-vrouw van Manuel Neuer. Het stel trouwde in 2017, en scheidde in 2020. Dit kortstondige huwelijk heeft de keeper van Bayern München extreem veel geld gekost.

4 maanden nadat ze gescheiden waren had Manuel een kortstondige relatie met Anika Bissel. Zij was op dat moment pas 19 jaar oud. De keeper van Bayern München is op dit moment vrijgezel.

Daniela Machado is de vriendin van João Cancelo
© Instagram

Daniela Machado is de vriendin van João Cancelo

Daniela Machado, is de bloedmooie Portugese vriendin van João Cancelo. Het stel is dolgelukkig samen met hun dochtertje Alicia. In het dagelijks leven is Daniela vaak in de sportschool te vinden. Ze heeft dan ook een fantastisch lijf. 

Lisa Trede Müller is de vrouw van Thomas Müller
© Instagram

 Lisa Trede Müller is de vrouw van Thomas Müller

Lisa Trede Müller is de bekende vrouw van Thomas Müller. Lisa, werkt in het dagelijks leven als model. Het stel is al meer dan 15 jaar samen. Ze wonen nog steeds in het prachtige München. In deze stad voetbalt Thomas al zijn hele leven.

Jamal Musiala heeft nog geen vriendin

Jamal Musiala, wordt gezien als één van de grootste talenten van dit moment. De Duitse middenvelder heeft het al waargemaakt bij zijn club Bayern München. Ook in het Duitse elftal is Jamal een vaste basisspeler. Helaas, heeft Jamal Musiala nog geen vriendin. De jonge middenvelder is zijn droomvrouw nog niet tegen het lijf genomen. Gelukkig, heeft de tiener nog genoeg tijd om haar te vinden.

Candice Brook is de vriendin van Leroy Sané
© Instagram

Candice Brook is de vriendin van Leroy Sané

Candice Brook, is de vriendin van Leroy Sané. Het gaat uitstekend met hun relatie. Leroy, heeft samen met zijn prachtige vriendin een dochter genaamd Rio Stella. Voor veel mensen zal de naam ‘Candice Brook’ niet onbekend voorkomen. Ze werkt namelijk als topmodel, daarnaast zingt ze veel.

Candy-Rae Fleur is de vrouw van Daley Blind
© Instagram

Candy-Rae Fleur is de vrouw van Daley Blind

Het leek even niet zo goed te gaan met de relatie tussen Candy-Rae Fleur en Daley Blind. Hier schreven we eerder een artikel over. Volgens RoddelPraat zal Daley Blind vreemd zijn vreemdgegaan in Amsterdam. Of dit waar is, is niet bekend. Wel, weten we dat Candy-Rae Fleur en Daley nog steeds een relatie hebben.

Lina Meyer is  de vrouw van Joshua Kimmich

Lina Meyer, is wat ons betreft de favoriete spelersvrouw van FC Bayern München. De vrouw van Joshua Kimmich ziet er namelijk fantastisch uit. Op Instagram heeft de Duitse vrouw van Joshua ruim 40.000 volgers. Desondanks houdt ze er niet van om in de belangstelling te staan.

Sabrina Duvad is de vriendin van Kingsley Coman
© Instagram

Sabrina Duvad is de vriendin van Kingsley Coman

Kingsley Coman, heeft in zijn jonge leven al heel wat vrouwen verslonden. De Franse aanvaller van Bayern München is op dit moment samen met Sabrina Duvad. Eerder had hij een relatie met Sephora Goignan, waarmee de Franse aanvaller twee kinderen heeft. Op dit moment heeft Kingsley het leuk met zijn huidige vriendin Sabrina. We hopen dat het stel voor altijd bij elkaar blijft.

Mathea Fischer is de vriendin van Leon Goretzka

Mathea Fischer, is de vriendin van Leon Goretzka. Hij gebruikt zijn vriendin tegenwoordig om mee te fitnessen. Dit hilarische filmpje was te zien op zijn Instagram-account. Leon, geniet samen met Mathea volop van hun vakanties samen. Het stel gaat het liefst naar rustige plekken om helemaal bij te komen van het drukke leven. Over de vriendin van Leon Goretzka is weinig bekend, ze blijft het liefst buiten de spotlights.

Sarah Kehrer is de vriendin van Serge Gnabry
© Instagram

Sarah Kehrer is de vriendin van Serge Gnabry

Serge Gnabry, heeft zeker een goede smaak wanneer het om vrouwen gaat. Hij heeft namelijk een relatie met de bloedmooie Sarah Kehrer. Serge, geniet samen met zijn vriendin Sarah volop van hun luxeleven. Ze houden beiden van dure merkkleding. Ook hebben ze meerdere huizen over de hele wereld. De meeste tijd brengen ze door in hun appartement in München.

AnneKee Molenaar is de vriendin van  Matthijs de Ligt
© Instagram

AnneKee Molenaar is de vriendin van  Matthijs de Ligt

AnneKee Molenaar, is de vriendin van Matthijs de Ligt. Ze is overigens goed bevriend met Mikky Kiemeney en Laura Benschop. De Nederlandse centrale verdediger speelde eerder bij onder meer Ajax  en Juventus. Voordat hij samen was met zijn huidige vriendin AnneKee Molenaar, had hij een relatie met Annick Diekman.

Amelia Ossa Llorente is de vrouw van Lucas Hernández

Amelia Ossa Llorente, is de temperamentvolle vrouw van Lucas Hernández. Het stel komt regelmatig negatief in het nieuws. Ze hebben al meermaals met elkaar gevochten, en zagen elkaar ook in de rechtbank. Ondanks alles zijn Amelia en Lucas nog steeds gelukkig getrouwd. 

Foto’s © Instagram