Spelersvrouw.nl

Kamila Benschop vrouw van Charlison Benschop

Kamila Benschop is de vrouw van Charlison Benschop, voetballer van De Graafschap en het nationale elftal van Curaçao. In de zomer van 2019 bezegelden zij hun liefde met een adembenemende bruiloft op het Spaanse Mallorca. Ze hebben samen twee kinderen.

Inhoudsopgave

Kamila Benschop vrouw Charlison Benschop

Kamila Blumski is een Duits-Poolse schoonheid die maar liefst zeven talen spreekt. Niet gek dus dat ze als taaldocente werkte bij diverse voetbalclubs. Zo leerde Kamila ook haar man Charlison kennen: bij Fortuna Düsseldorf. “Ik kwam net uit Frankrijk en sprak geen woord Duits, dus moest ik twee keer per week op Duitse les”, vertelde Charlison Benschop al eens aan Voetbal International.

“Het was liefde op het eerste gezicht, maar zij hield de boot af. Ze vond het niet professioneel, ook omdat ze hetzelfde werk deed voor clubs als Bayer Leverkusen, Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach. Wat zouden al die andere voetballers dan wel niet denken?”

© Instagram

Bild onthulde relatie tussen Charlison en taaldocente Kamila Blumski

Het duurde echter niet lang tot de gevreesde krant Bild de eerste kiekjes van de twee plaatste. Niet langer hoefden Kamila Blumski en Charlison hun liefde te verbergen, en van het een kwam het ander: tegenwoordig gaat Kamila met de achternaam Benschop door het leven.

Inmiddels werkt het goedlachse talenwonder voor de Duitse betaalzender Magenta Sport. Man Charlison verliet Duitsland in de zomer van 2019 door 1. FC Ingolstadt te verruilen voor FC Groningen. De tweede seizoenshelft van 2018/2019 speelde Benschop al op huurbasis in Nederland, bij De Graafschap.

Voorlopig wonen Charlison Benschop en zijn vrouw Kamila Benschop dus weer even iets verder van elkaar af, maar dat is niet voor het eerst en telkens hield de liefde fier stand. Dat gaat dus helemaal goed komen met hen!