Spelersvrouw.nl

Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen

Amber Moolenbeek vriendin van Davy Klaasen

Hij geldt als één van de steunpilaren van Ajax en Oranje: Davy Klaassen beleefde in 2014 zijn absolute doorbraak bij Ajax. De Hilversummer had een relatie met Amber Moolenbeek, die hij kent uit zijn woonplaats, maar heeft inmiddels Laura Benschop als vriendin.

Laura Benschop is een zeer knappe blondine, die net als Klaassen uit Hilversum komt. Ze volgde daar het VWO op het A. Roland Holst College. Ze werkte vervolgens in een kapsalon, als ‘personal assistent’ bij Talpa, als hostess bij Cactus Club Cafe in Vancouver. Volgens haar Facebook-profiel woont ze eveneens in die stad en volgt ze er de Simon Fraser University. Dat is wel opvallend, want dat zou betekenen dat Klaassen zijn vriendin maar weinig ziet. Of zou hun liefde inmiddels alweer ten einde zijn en gaat de middenvelder weer als vrijgezel door het leven?

Het moet ergens in 2016 zijn geweest dat Klaassen zijn jeugdliefde Amber inruilde voor Laura Benschop. Met Amber Moolenbeek was de blonde Ajacied sinds juni 2011 samen. Amber is Anesthesiemedewerker (controleert een patiënt voor een operatie en assisteert de anesthesist bij het onder narcose brengen van de patiënt of bij het aanbrengen van plaatselijke verdoving) in het Tergooiziekenhuis in Hilversum en Blaricum.

Davy Klaassen heeft een relatie met Laura Benschop

Daarvoor studeerde ze aan de VU in Amsterdam en doorliep haar middelbare school aan het Comenius College in Hilversum. Ze is zeer goed bevriend met Naomi Hagenstein, de vriendin van Joel Veltman. Amber houdt van series kijken, zoals Gossip Girl, Dexter, 24 en Prison Break. Ze is erg modebewust en bovengemiddeld geïnteresseerd in schoenen.

Ex-vriendin Davy Klaassen: Amber Moolenbeek

Niet iedereen was in het verleden enthousiast over haar voetballende plaatsgenoot, al zal de reactie van ene Jelle bij haar relatieaankondiging (‘Jammer dat het een Ajacied is) niet heel serieus bedoeld zijn. De clubliefde van Davy Klaassen viel ook binnen zijn eigen gezin niet bij iedereen in goede aarde. Zijn broer Aron is fervent supporter van Feyenoord, waardoor de Klassieker in huize Klaassen steevast tot explosieve taferelen leidde.

Sinds begin 2014 woont Davy niet meer in het ouderlijk huis. Naar verluidt is hij verhuisd naar Amsterdam en woonde daar samen met vriendin Amber. Onbekend is of hij inmiddels ruimte in de garderobe heeft gemaakt voor de kleren van Laura Benschop.

Vriendin Davy Klaassen Amber Moolenbeek

2 comments