Spelersvrouw.nl

Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen

Amber Moolenbeek vriendin van Davy Klaasen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 mei 2014

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Hij geldt als één van de steunpilaren van Ajax en Oranje: Davy Klaassen beleefde in 2014 zijn absolute doorbraak bij Ajax. De Hilversummer had een relatie met Amber Moolenbeek, die hij kent uit zijn woonplaats, maar heeft inmiddels Laura Benschop als vriendin

Laura Benschop is een zeer knappe blondine, die net als Klaassen uit Hilversum komt. Ze volgde daar het VWO op het A. Roland Holst College. Ze werkte vervolgens in een kapsalon, als ‘personal assistent’ bij Talpa, als hostess bij Cactus Club Cafe in Vancouver.

Volgens haar Facebook-profiel woont ze eveneens in die stad en volgt ze er de Simon Fraser University, deze opleiding heeft ze inmiddels afgerond. Op haar Instagram-account deelt Laura regelmatig foto’s samen met Davy. Laura, werkt op dit moment in haar eigen kapsalon. Het stel is sinds 2016 samen, hiervoor had Davy Klaassen een relatie met zijn jeugdliefde Amber.

Inhoudsopgave

Davy Klaassen heeft een relatie met Laura Benschop

Daarvoor studeerde ze aan de VU in Amsterdam en doorliep haar middelbare school aan het Comenius College in Hilversum. Ze is zeer goed bevriend met Naomi Hagenstein, de vrouw van Joel Veltman. Amber houdt van series kijken, zoals Gossip Girl, Dexter, 24 en Prison Break. Ze is erg modebewust en bovengemiddeld geïnteresseerd in schoenen. In de zomer van 2022 ging ze op vakantie met Mikky Kiemeney, zij is de vriendin van Frenkie de Jong. Laura Benschop is dus de vriendin van Davy Klaassen, hij kan het goed vinden met Frenkie. Vaak, spelen ze samen in het Nederlands elftal.

Ex-vriendin Davy Klaassen: Amber Moolenbeek

Niet iedereen was in het verleden enthousiast over haar voetballende plaatsgenoot, al zal de reactie van ene Jelle bij haar relatie aankondiging (‘Jammer dat het een Ajacied is) niet heel serieus bedoeld zijn. De clubliefde van Davy Klaassen viel ook binnen zijn eigen gezin niet bij iedereen in goede aarde. Zijn broer Aron is fervent supporter van Feyenoord, waardoor de Klassieker in huize Klaassen steevast tot explosieve taferelen leidde.

Sinds begin 2014 woont Davy niet meer in het ouderlijk huis. Naar verluidt is hij verhuisd naar Amsterdam en woonde daar samen met vriendin Amber. Onbekend is of hij inmiddels ruimte in de garderobe heeft gemaakt voor de kleren van Laura Benschop.

2 comments