Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Francisco Conceição?

Wie is de vriendin van Francisco Conceição

Over het privéleven van Ajax-aanwinst Francisco Conceição is vrij weinig bekend. Dit ondanks hij tijdens interviews maar al te graag in de belangstelling staat. Er is op dit moment niks bekend over het liefdesleven van Francisco Conceição.

Het lijkt er dus op dat de aanvaller van Ajax vrijgezel is. Hij is door Alfred Schreuder naar Ajax gehaald als vervanger van de Braziliaanse vleugel aanvaller Antony. Antony kocht samen met zijn vriendin het huis van wereldster Paul Pogba, hij woonde hier samen met zijn vrouw Zulay Pogba.

De voetbalcarrière van Francisco Conceição
Bron: Instagram

Inhoudsopgave

De voetbalcarrière van Francisco Conceição

De 20-jarige linksbuiten speelde in de jeugdopleiding van verschillende Portugese clubs. Hij begon zijn professionele voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Sporting, uiteindelijk brak hij door bij Porto, nadat de aanvaller hier al enkele jaren speelde. Op 21 juli 2022 maakte hij de overstap naar Ajax. De club uit Amsterdam betaalde 5 miljoen euro voor de 20-jarige Portugees. Bij Ajax kan hij het goed vinden met Mohammed Kudus, Jurriën Timber en Dušan Tadić.

Het salaris van Francisco Conceição.
Bron: Instagram

Zijn riante salaris

Volgens voetbalprimeur.nl verdient de aanvaller 56 keer zo veel bij zijn nieuwe club. Bij de club in zijn geboorteland, mocht hij niet meer dan 2.000 euro per maand verdienen. In dat land werd hij nog gezien als jeugdspeler. Bij de club uit Amsterdam verdient de 20-jarige 1,35 miljoen euro per jaar. Een behoorlijk bedrag voor zo’n broekie.

Foto’s © Instagram