Spelersvrouw.nl

Dit is de knappe vriendin van Stefanie van der Gragt

Maryze Borst vriendin Stefanie van der Gragt

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 februari 2021

Laatst Geüpdatet: 26 juli 2023

Maryze Borst is de vriendin van Stefanie van der Gragt. Oranje Leeuwin Van der Gragt is al een tijdje gelukkig met haar partner Maryze en de twee zijn onlangs ouders geworden van een dochtertje, Noé Linn genaamd.

Inhoudsopgave

Maryze Borst vriendin Stefanie van der Gragt

Maryze Borst is in tegenstelling tot haar grote liefde Stefanie van der Gragt géén topsporter. In 2013 studeerde ze af aan de ROC Kop van Noord-Holland als administrateur en inmiddels is ze werkzaam als assistent-accountant bij het bedrijf VvAA.

Stefanie van der Gragt en Maryze Borst trotse ouders

In mei van het afgelopen kalenderjaar maakte Van der Gragt wereldkundig dat haar vriendin Maryze Borst in blijde verwachting was, en in november beviel ze van een kerngezond dochtertje, Noé Linn. Dat onthulde de Oranje Leeuwin door een foto te plaatsen op Instagram, begeleid door de tekst: ‘Noé Linn. 7-11-2020. Supertrots en verliefd op jou!’

Op 14 april is Maryze Borst bevallen van hun een tweede kind; een jongen genaamd Sky. Het gezin is erg gelukkig met elkaar.

Stefanie en haar vriendin wonen samen in Milaan

Het stel woont samen in Milaan

Stefanie van der Gragt woont samen met haar partner Maryze Borst en haar dochter Noé Linn en hun zoon Sky in het prachtige Milaan. Ze wonen hier uiteraard omdat Stefanie hier voetbalt.

De speelster van de Oranje Leeuwinnen heeft in 2018 een tijdje samen gewoond met Lieke Martens in Barcelona. Toen had Stefanie nog geen relatie met Maryze Borst. Lieke, is inmiddels getrouwd met profvoetballer Benjamin van Leer.

© Instagram

Stefanie van der Gragt voetbalster Oranje Leeuwinnen én Inter Milan

Stefanie van der Gragt is nu al een tijdlang één van de bekendste gezichten van de Oranje Leeuwinnen. Ook op clubniveau heeft de verdedigster al het een en andere bereikt.

Achtereenvolgens kwam ze namelijk uit voor FC Twente, Bayern München, Ajax, FC Barcelona… en nu is ze weer terug in Amsterdam.

Over haar keuze om het ‘grote Barça’ te verruilen voor De Toekomst zei ze: “Door corona was er bij veel clubs onduidelijkheid en ik wilde gewoon zekerheid. Dus toen Daphne Koster me belde, had ik daar wel oren naar.” Tegenwoordig is ze actief in Italië bij Inter Milan.

Dat betekent overigens niet dat ze het in Barcelona niet naar haar zin had. Haar eerste buitenlandse avontuur (bij Bayern) viel tegen, maar moeder Annie zag haar dochter stralen in Catalonië, waar ze bij Lieke Martens in huis woonde: “Alles is er leuker. De stad en het weer natuurlijk, maar ook de sfeer en de trainingen bij de club.

Het is jammer dat ze dit seizoen zoveel blessures heeft gehad. Maar ja, misschien is dat een goed voorteken. In dat jaar bij Bayern had ze ook veel blessures, maar aan het eind van dat seizoen werd ze wel Europees kampioen met het Nederlands elftal.”

In 2023 speelt ze samen met de andere Oranje Leeuwinnen op het WK in Nieuw-Zeeland. Lize Korp, is er sinds lange tijd weer bij. Ook Daphne van Domselaar is er weer bij.

Het salaris van Stefanie van der Gragt

Het salaris van Stefanie van der Gragt

Hoeveel Stefanie van der Gragt bij haar club verdient, is niet helemaal duidelijk. We verwachten niet dat het veel meer zal zijn als jan modaal. We schatten dat Stefanie op jaarbasis zo’n 50.000 euro verdient bij haar club Inter.

Hoewel het geen topsalaris is, behoort ze wel tot de bestbetaalde Oranje Leeuwinnen.

Maryze Borst reist af naar Nieuw-Zeeland om haar partner aan te moedigen

Over enkele dagen reist Maryze Borst de vriendin van Stefanie van der Gragt af naar Nieuw-Zeeland om haar vriendin te zien voetballen. Ze gaat de wedstrijd samen kijken met de familie van van der Gragt. De vriendin van Stefanie is ook al regelmatig gespot met Beth Mead, de vriendin van Viviane Miedema.

Ze lijkt er in ieder geval veel zin in te hebben.

De laatste wedstrijden voor Stefanie van der Gragt

De laatste wedstrijden voor Stefanie

Na het WK stopt Stefanie met voetballen. Zowel bij de Oranje Leeuwinnen als bij haar huidige club Inter. Ze wil zich meer focussen op de toekomst. Mochten de Leeuwinnen wereldkampioen worden, zal dit het gedroomde afscheid zijn.

Sinds wanneer hebben Maryze en Stefanie een relatie?

Stefanie en Maryze kregen in 2019 een relatie.

Wanneer is hun tweede kind geboren?

Hun tweede kind Sky werd geboren op 14 april 2023.