Spelersvrouw.nl

Jackie Groenen, de meest schattige Oranje Leeuwin, is vrijgezel

Jackie Groenen is nog altijd vrijgezel. Lieke Martens mag dan de bekendste en meest succesvolle Oranje Leeuwin zin, Jackie Groenen is zonder twijfel de schattigste. Dat heeft haar echter nog geen leuke man in haar leven opgeleverd.

Inhoudsopgave

Jackie Groenen heeft geen vriend

Jackie Groenen heeft nog geen vriend. Met haar stralende lach doet ze menig mannenhart smelten. Toch is het opvallend dat de blondine nog als vrijgezel door het leven gaat en geen relatie heeft. In het Brabants Dagblad werd ze rondom de EK winst in 2017 gevraagd wat ze nog mist in haar leven: “Ja, een vriend, want daar heb ik nog geen tijd voor gehad. En een jukebox.” Verder is haar liefdesleven een groot raadsel, maar het lijkt een kwestie van tijd voor ze een leuke vriend aan de haak slaat voor een ongetwijfeld vrolijke relatie.

Jackie Groenen is er ook niet het type naar om haar mooie looks uit te buiten. Ze is bescheiden: “Ik ben niet verlegen, maar ook niet degene die als eerste staat te dansen in de kleedkamer”, zei ze in een interview in het Eindhovens Dagblad.

Jackie Groenen, beauty en brains

Jackie Groenen heeft niet alleen de beauty, maar ook de brains. Ze volgt aan de universiteit in Tilburg de studie Nederlands recht. “Ik zou strafrecht doen. Maar die plannen zijn snel bijgesteld. Ik had er niet het karakter voor. Als je ziet hoe het er in zulke zaken toegaat. Ik zou mezelf erin verliezen. Nederlands recht bleek het makkelijkst met mijn carrière in het profvoetbal te combineren. Later ga ik misschien iets met mensenrechten doen.”

Ze woont tegenwoordig nabij Frankfurt, waar ze ook voetbalt, in een zogenaamd Fachwerkhaus. “Een Eftelinghuisje met balken in het plafond, een keukentje en een open haard.” Haar hart gaat sneller kloppen van de jaren zeventig als het op muziek aankomt: “Muziek op vinyl is zoveel natuurlijker. Ik heb ook een fascinatie voor jukeboxen met zo’n mooie ronde boog. Een Wurlitzer, die komt er nog wel een keer.” Ze luistert dan ook graag naar The Beatles en Fleetwood Mac. Afijn, tot zover de ditjes en datjes over Jackie Groenen. Benieuwd hoe zij klinkt? Check dan het interview hieronder!

Favourite kind of blue mondays 🇳🇱🔸 #oranje

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Dont drink and vaar @jenzel07

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Day at home 🦄

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

friday trainings ⚽️

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Princessing for a day yesterday. #sportgala

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Headerfoto: orangepictures