Spelersvrouw.nl

Alles over Jacintha Weimar!

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 5 juli 2023

Op donderdag 20 juli wordt de openingswedstrijd op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland gespeeld. Keepster Jacintha Weimar is geselecteerd door bondscoach Jonker. Ze heeft haar debuut nog niet mogen maken in het elftal. Maar ze draaide afgelopen EK in 2022 wel mee vanwege de blessure van Sari van Veenendaal. Wij vertellen je alles wat je moet weten over Jacintha

Inhoudsopgave

Jacintha Weimar

Jacintha is geboren op 11 juni 1998 in het dorp Best, in Eindhoven. Al op jonge leeftijd begint ze met voetballen. En dat maakt dat ze op 7-jarige leeftijd al tussen de jongens op het veld loopt. Jaren later toen ze 15 was, heeft ze de keuze gemaakt om naar het KNVB Talententeam te gaan. Drie jaar later toen ze 18 jaar was is ze gescout door het Duitse FC Bayern München.

Op haar eigen site vertelt ze:

“Op 18-jarige leeftijd vertrok ik naar Bayern München, waar ik terecht kwam bij een van de topteams van Europa. Na vier succesvolle seizoenen besloot ik mijn carrière verder te ontwikkelen bij SC Sand. Na een seizoen bij SC Sand te hebben doorgebracht, zocht ik een nieuwe uitdaging en maakte ik de overstap naar Feyenoord in Nederland. “

Naast haar voetbalcarrière toont Jacintha een warm hart aan de inwoners van Rotterdam. Ze is namelijk ook actief als maatschappelijk trainer bij de Feyenoord Foundation. Deze mensen zetten zich in voor de ontwikkeling in sport, beweging, onderwijs en werk voor de inwoners van de stad.

Waar speelt Jacintha momenteel?

Jacintha is sinds 2021 actief bij Feyenoord Rotterdam

Wie is de vriendin van Jacintha Weimar?

Jacintha heeft al een aantal jaar een relatie met Joyce de Reus. Samen zijn ze een echt dreamteam!

Hoe oud is Jacintha Weimar?

Jacintha is geboren op 11 juni 1998, en is dus momenteel 25 jaar oud!

Jacintha Weimar heeft een relatie met Joyce

Jacintha heeft een relatie met Joyce de Reus. Veel is er bij ons niet bekend over Joyce. Wel weten we dat de twee enorm genieten van elkaar en dat Joyce een goede ondersteuner is in het profleven van haar vriendin. Ook deelt Jacintha geregeld foto’s samen met Joyce.