Spelersvrouw.nl

Kelly Immers, vrouw van Lex Immers

Kelly Immers vrouw van Lex Immers Feyenoord

Aan zijn lijf geen polonaise. Lex Immers heeft weinig op met glamour en dat wordt ook duidelijk met de keuze voor zijn vrouw Kelly.

De twee ras Hagenezen hebben twee kinderen: Milan en Melin. In 2012 traden ze in het huwelijk. Kelly Immers is alles behalve een doorsnee voetbalvrouw. Ze is bepaald geen poppetje die leeft op wortels en sla, maar heeft haar eigen winkel genaamd Principessa Fashion. Ze is bovendien actief op zowel Twitter, Facebook en Instagram. Dat leidde er zelfs toe dat ze ‘per ongeluk’ de overstap van haar man Lex van ADO Den Haag naar Feyenoord wereldkundig maakte op Twitter, waar ze haar blijdschap en trots met de wereld deelde.

Op haar Twitteraccount stelt ze in haar biografie dan ook: ,,.Moeder van twee heerlijke kinderen mijn zoon Milan en mijn dochter Melin En getrouwd met mijn lieve man Lex.” Hun nuchterheid komt ook omdat het er lange tijd niet naar uitzag dat ze zouden gaan leven in financiële weelde.

Kelly Immers vrouw van Lex Immers

,,Ik speelde op mijn achttiende nog bij Vredenburch in de Derde Klasse, ging als supporter naar mijn cluppie ADO kijken en had allerlei baantjes. Als je destijds had gezegd dat ik speler van Feyenoord zou worden, had ik gezegd dat je niet goed bij je paasei was. Pas toen ik op mijn negentiende bij ADO in het tweede elftal mocht gaan spelen, kwam er opeens een sprankje hoop op een toekomst als profvoetballer”, blikte Immers terug in VI. ,,Ik kwam bij ADO, werkte ’s ochtends als kabeltrekker en ’s middags moest ik me haasten om op tijd te komen voor een training. Ik had een contractje voor 500 euro per maand, maar ik was de laatste die je hoorde klagen.”

Ook na de doorbraak in het profvoetbal werd Lex Immers nog regelmatig bekritiseerd. Toen hij in 2014 een vormcrisis beleefde, was de kritiek niet mals. ,,Maar na anderhalf jaar ben ik er wel een beetje klaar mee. Er zijn een paar journalisten – ik ga geen namen noemen – die mij lijken te willen neerhalen. Ik heb geen idee waarom. Zien ze liever alleen maar eigen jeugd in het eerste van Feyenoord? Komt het omdat ik uit Den Haag kom? Mogen ze me daarom niet? Willen ze iemand anders op mijn plek?”, mopperde hij daarover tegenover Spits. ,,Ze doen hun best maar; ik laat me er niet door kapot maken of van de wijs brengen.”

Kelly Immers de vrouw van Lex Immers

Kelly Immers vrouw van Lex Immers