Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Thiago Alcántara?

Julia Vigas is de vriendin van Thiago Acántara

Julia Vigas is de vriendin van Thiago Acántara. Ze ontmoette elkaar in Barcelona. Hier komen ze overigens beide vandaan. Julia Vigas zorgt in het dagelijks leven voor de kinderen en verdient haar geld als influenceer.

De Spaanse voetballer Thiago Alcántara is geboren op 11 april 1991 in Pietro Vernotico. Deze in Italië geboren voetballer is een Spaans-Braziliaanse speler die als centrale middenvelder speelt. In 2020 tekende hij een contract voor 4 jaar, dat hem voor een bedrag van 30 miljoen euro destijds overnam van Bayern München.

Zijn eerste wedstrijd in het Spaanse voetbalelftal speelde hij al in 2011. Nadat hij zijn jeugd begin in Brazilië, vertrok Thiago Alcántara al vrij snel naar Spanje om daar uit te komen voor Ureca en ook Kelme. Vanaf 2001 – 2005 keerde hij terug naar Flamingo, waar hij na 5 seizoenen in de jeugd van Barcelona instroomde. Vanaf 2005 – 2008 speelde bij voor FC Barcelona -20 en van 2007 – 2009 voor Barcelona B waarin hij 54 wedstrijden speelde en 3 keer wist te scoren. 

Inhoudsopgave

Het debuut van Thiago Alcántara bij FC Barcelona

kwartier van deze wedstrijd meespelen in de wedstrijd tegen Real Mallorca. Het eerste doelpunt wist Thiago Alcántara De eerste wedstrijd in het eerste elftal van FC Barcelona was op 17 mei 2009. Hij mocht het laatste te maken in een met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Racing Santander. Thiago Alcántara wist in 2011 de Spaanse landstitel te veroveren en in datzelfde jaar ook de Champions League. 

Het vertrek naar Bayern München

In de zomer van 2013 tekende Thiago Alcántara een contract voor 5 jaar in München. Deze club betaalde een transfersom van 25 miljoen euro aan FC Barcelona om deze speler over te nemen.

In het eerste jaar bij Bayern wist hij zowel de Bundesliga, het WK voor clubteams en ook de Duitse DFB-Pokal te winnen. Hij speelde circa 25 wedstrijden in dat seizoen, doordat hij in maart 2013 tegen een verschrikkelijke knieblessure opliep. Zijn revalidatie heeft bijna twee jaar geduurd. Thiago Alcántara maakte in april 2015 zijn rentree. 

Van München naar Liverpool

In 2020 liet Alcántara München achter voor een avontuur in Liverpool dat hem in september 2020 voor een bedrag van 30 miljoen euro overnam. Hij tekende bij deze club een contract voor 4 seizoenen. Op dit moment speelt hij samen met Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold en Andrew Robertson.

Julia Vigas de vriendin van Thiago Alcántara

De vriendin van Thiago Alcantara, Julia Vigas, is geboren en getogen in het Spaanse Barcelona. Ook direct de plaats waar Thiago en Julia Vigas elkaar in zijn periode bij FC Barcelona ontmoet hebben. Julia Vigas is geboren op 27 februari 1990 en een influencer van beroep. Samen hebben ze twee kinderen. De twee zijn in 2015 getrouwd, maar of ze momenteel ook samenwonen in Liverpool is onduidelijk.

Julia Vigas op social media

Met haar baan als influencer is Julia Vigas natuurlijk alles behalve onbekend op social media. Met haar ruim 160.000 volgers op Instagram is deze dame een absolute hit. Naast haar werk als influencer deelt deze beeldschone Spaanse dame ook verschillende kiekjes van haar en haar gezin.