Spelersvrouw.nl

Esmee Eijlers de vriendin van Jordy Clasie

Esmee Eijlers vriendin van Jordy Clasie

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 januari 2015

Laatst Geüpdatet: 6 juni 2023

Esmee Eijlers is de vriendin van Jordy Clasie. De carrière van de middenvelder heeft al aardig wat hoogtepunten gekend. Clasie kwam al op jonge leeftijd bij Feyenoord terecht en maakte in 2015 de overstap naar Southampton en werd later uitgeleend aan Club Brugge. Zijn geliefde Esmee Eijlers heeft hem altijd in alles gevolgd. Nu keert Clasie op huurbasis terug bij Feyenoord.

Inhoudsopgave

Esmee Eijlers vrouw Jordy Clasie

Esmee Eijlers is al jarenlang de vriendin van Jordy Clasie. De twee zijn zelfs zo gelukkig met elkaar dat ze in 2016 ervoor kozen om in het huwelijksbootje te stappen. Twee jaar eerder kregen de twee hun eerste kindje, het werd een zoontje die de naam Jace kreeg. Dat de twee aan kinderen zou beginnen, mag geen verrassing heten. Esmee is dol op kinderen, zo vertelde ze jaren terug al op een website van een kinderdagverblijf.

“Ik ben Esmee Eijlers, 19 jaar en woonachtig in Velserbroek. Werkervaring: Ik heb twee maanden stage gelopen bij ’t Piraatje op een Peuterspeelzaal en volg nu de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3. In mijn eerste jaar een half jaar stage gelopen bij de Blauwe Vleermuis op een babygroep en mijn tweede leerjaar bij de blauwe oester op een verticale groep. Ik zit nu in mijn laatste leerjaar. Ik loop nu stage bij Dikke Maatjes en sta daar in de ochtend op een peuter+ groep en in de middag op een NSO. Ik pas zo nu en dan op bij kinderen de leeftijd tussen 0-8.” Een jaar na de geboorte van hun eerste kindje Jace, kregen de twee ook een meisje: Lhoé.

Esmee Eijlers vrouw van Jordy Clasie

In tegenstelling tot veel voetbalvrouwen is Esmee niet heel erg gesteld op haar privacy. Communiceren over dingen die ze besteld heeft op internet, doet ze bijvoorbeeld openlijk via Facebook. En doordat ze foto’s met haar Jordy en Jace voor hun woning op internet zet, is het huis inmiddels ook al gefotografeerd door de paparazzi.

Esmee Eijlers de vriendin Jordy ClasieDaaahaaag privacy, hallo groupies! Jordy en Esmee gaan elke week een keer naar de snackbar, vertelt de voetballer in een interview met Zappsport.

In datzelfde interview vertelt hij ook een tatoeage van met de naam van zijn vader (met wie hij 4x per dag belt) en broer op zijn arm heeft. Esmee vindt schaatsen heel leuk maar Jordy vindt het maar niks, dat glijden over bevroren water. Harry Vermeegen maakte daar een mieters dol filmpje over.

Esmee Clasie is te volgen via Instagram en Facebook