Spelersvrouw.nl

Kristie Willems, vriendin van Marco van Ginkel

Kristie Willems vriendin van Marco van Ginkel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 juli 2015

Laatst Geüpdatet: 10 augustus 2022

Het schattige vriendinnetje van Marco van Ginkel luistert naar de naam Kristie Willems. De twee tortelduifjes hebben sinds 2010 een relatie. 

Kristie is de jeugdliefde van Marco van Ginkel. Beiden komen ze uit het Gelderse Scherpenzeel. Waar Kristie naar het Johannes Fontanus College in Barneveld ging, volgde Marco het Beekdal Lyceum. De goedlachse blondine studeerde daarna Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en volgt haar minor als gevolg van de bloeiende voetbalcarrière van haar vriend Marco van Ginkel in het buitenland.

De begaafde middenvelder verkoos in juli 2013 Chelsea boven het eveneens geïnteresseerde Ajax, en werd een jaar later door de Londense club verhuurd aan AC Milan. Toch lijkt het er niet op dat de spelmaker spijt heeft van zijn vroege buitenlandse avontuur. Dat komt wellicht ook omdat het leven hem buiten de lijnen toelacht.

Kristie Willems vriendin Marco van Ginkel

Marco en Kristie zijn graag gastvrij naar hun goede vrienden uit de gezamelijke Vitesse-tijd van Van Ginkel. Regelmatig komen Jan-Arie van der Heijden en zijn vriendin Martine van Duijvenbode op bezoek, of Eloy Room en zijn vriendin Lisa van Cuijk. Ook goed bevriend zijn ze met Danny Holla en zijn vriendin Isabella Lodewijk. Helemaal dik is Kristie met Mandy van Ginkel, het nichtje van Marco en vriendin van Davy Pröpper.

Kristie deelt haar liefde voor de talentvolle Marco maar al te graag met de rest van de wereld. Haar Facebook- en Instagramaccount staat vol zwoele plaatjes van de twee tortelduifjes. Is het niet op Ibiza, dan wel bij een Milanese bezienswaardigheid of met een lief cadeautje.  Toch is het te hopen voor Van Ginkel dat zijn onbezorgde en fijne leven binnenkort ook wordt gecompleteerd door sportief succes. Immers, sinds zijn vertrek bij Vitesse is de talentvolle middenvelder geen geluksvogel geweest. Mede door blessures speelde hij bij zowel Chelsea als AC Milan maar weinig. Doodzonde voor een speler die al in 2012 als absolute belofte voor de toekomst debuteerde voor Oranje, maar daarna uit beeld verdween.