Spelersvrouw.nl

Sasha Attwood is de bloedmooie vriendin van Jack Grealish

Sasha Attwood is de bloedmooie vriendin van Jack Grealish

Sasha Attwood is de prachtige vriendin van Manchester City-ster Jack Grealish. Het stel kent elkaar al sinds 2016, ze werden tijdens het EK van 2021 meerdere keren samen gespot.

Die dag kreeg ze honderden doodsbedreiging, omdat ze voor het eerst te zien was met de vleugelaanvaller. Fans van de voetballer vonden dat ze het eerder bekend moesten maken. Op dit moment wonen ze in Manchester en lijken ze erg van elkaar te genieten.

Inhoudsopgave

Alles over Sasha Attwood

Sasha Attwood is geboren in Engeland op 17 februari 1996. Sinds dat ze 13 was, werkt ze als model. Ze werkt gescout in Birmingham toen ze aan het winkelen was. Ze werkte al samen met Boohoo.  Op Instagram is ze geen onbekende, Sasha heeft namelijk 157.000 volgers. Dagelijks deelt de vriendin van Jack Grealish veel over make up en over haar hond ‘Skype’.

Ondanks Jack de kostwinner is, verdient zijn ook niet onaardig. Sasha verdient minimaal 150.000 euro per jaar.

De carrière van Jack Grealish

Jack Grealish is geboren op 10 september 1995. Sinds jongs af aan, is hij gek op voetbal. De Manchester City-ster komt uit de jeugd van Aston Villa. Hier speelde hij vanaf zijn jeugd. Eind 2013 werd de vriend van Sasha Attwoord verhuurd aan Notts County.

Dat team kwam uit op het 3de niveau. Midden januari werd de verhuurperiode verlengt tot het einde van het seizoen. Uiteindelijk maakte de Engelse vleugelaanvaller zijn debuut op  mei 2015 tegen zijn huidige club. In die wedstrijd scoorde hij niet. Zijn eerste goal maakte hij in september 2015.

Nadat hij meerdere keren uit de selectie werd gezet – door het gebruiken van lachgas en uitgaan – werd vanaf maart 2019 aanvoerder van Aston Villa. Hij nam tot augustus 2021 het team op sleeptouw. In die maand werd hij verkocht aan Manchester City voor 117 miljoen.

Het vertrek naar Manchester city

De Engelse vleugelaanvaller werd gekocht door Manchester City voor 117 miljoen euro. Hiermee is het de duurste Britse voetballer tot nu toe. Bij zijn huidige team begint hij meestal op de bank. Zeker, nu zijn team superster Erling Haaland overnam van Borussia Dortmund.

In het seizoen 2021/2022 kwam hij 22 keer in actie voor zijn club. Hierin scoorde hij 3 keer en gaf hij 3 assist. Ondanks veel mensen deze statistieken tegen vinden vallen, is hij wel belangrijk voor zijn club.  Jack Grealish heeft rust aan de bal en heeft een goede actie. Het is zeker een versterking voor de kampioen van de Premier League.

Bij Manchester City speelt hij samen met onder andere: Phil Foden, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Bernardo Silva, Kyle Walker en Nathan Aké.

De interlandcarrière van Jack Grealish

Jack Grealish speelde in verschillende jeugdteams van de Engels en Ierse  nationale ploeg. Hij maakte op 8 september 2020  zijn debuut voor Engeland. 
Ook speelde hij in de EK-finale tegen Italië. Enkele spelers waartegen hij toen speelde: Donnarumma, Bonucci, Chiellini, Verratti, Chiesa en Immobile. Engeland verloor deze finale na het nemen van de strafschoppen. Hij speelde tot nu toe 24 wedstrijden, waarin hij 1 keer tot scoren kwam.

Jack Grealish: vermogen en salaris

Sinds Jack bij Manchester City speelt, verdient hij een monstersalaris van 15,6 Pond per jaar. Dat staat op dit moment gelijk aan 17,7 miljoen euro.

Hij heeft nog een contract tot 2027. In totaal gaat hij bij de club uit Manchester méér dan 100 miljoen euro verdienen. Hij heeft een geschat vermogen van 80 miljoen euro.

Wil je een meer zien van Jack Grealish? Volg hem dan op Instagram.