Spelersvrouw.nl

Noor Omrani is de vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen

Noor Omrani is de vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen

Marcus Pedersen weet niet alleen de harten van het Feyenoord-legioen te stelen, hij sloeg al kort na zijn komst naar de Kuip ook een knappe Nederlandse vriendin aan de haak. Marcus Holgren Pedersen heeft namelijk een relatie met hockeyster Noor Omrani.

Noor Omrani geldt als één van de grootste en meest veelbelovende hockeytalenten van Nederland. Ze speelt bij topclub Den Bosch en het is een kwestie van tijd voor ze ook één van de dragende krachten wordt van Oranje. In een interview met Telegraaf TV vertelde ze te dromen van een prachtcarrière, waarmee ze als topspeelster 100 duizend euro per jaar zou verdienen, nog exclusief premies en bonussen.

Daarvoor moet ze echter nog wel groeien, want als talent moet ze het vooral hebben van partnerships met bedrijven en sponsoren. Ook gaf ze aan gek op schoenen te zijn.

Inhoudsopgave

Toekomstige vriendin

De tortelduifjes hebben elkaar bij Feyenoord ontmoet, vertelde Noor aan FHM: ,,Een vriend van mij werkt bij Feyenoord. Ik had hem geholpen met z’n scriptie, waarna hij mij uitnodigde om een keer bij een wedstrijd van Feyenoord te komen kijken. Marcus viel mij toen al op, want hij speelde heel goed en had een assist.

Een maandje later zijn we nog een keer gaan kijken en na de wedstrijd gingen we nog even wat drinken in de spelerslounge. Daar raakte ik in gesprek met een superaardige gast. Hij vroeg wie ik de beste speler van Feyenoord vond. Toen antwoordde een vriendinnetje van mij dat het nummer 2 van Feyenoord was.

Bleek dat die man de manager was van Marcus, haha. Dus hij is later naar Marcus toegegaan en zei dat hij zijn toekomstige vriendin had gevonden. Vervolgens zijn we elkaar gaan volgen op Instagram. Hij reageerde op een story waarop ik koffie aan het drinken was met de vraag wanneer wij samen koffie zouden gaan drinken.”

Relatie

Marcus Pedersen en Noor Omrani bevestigen dat ze inmiddels officieel vriend en vriendin zijn. Of ze al plannen hebben om te gaan samenwonen, is niet bekend.

Mannenblad FHM tipt Noor Omrani direct als potentiële WAG van het Jaar. Wat vind jij? Is de brunette inderdaad de knapste spelersvrouw van Nederland?

Salaris en vermogen

Pedersen lijkt een mooie toekomst voor zich te hebben bij Feyenoord. Hij kwam in de zomer van 2021 over van het Noorse Molde FK en de Rotterdamse club betaalde 1,5 miljoen voor hem. Hij is tevens international van Noorwegen. Hij had als kind al de droom om profvoetballer te worden: ,,Toen ik vier of vijf was zei ik al dat ik later profvoetballer zou worden. Dat was mijn droom. Nu herinneren vrienden en familieleden me nog steeds aan die uitspraak. Ze vinden het knap dat ik het heb waargemaakt”, vertelde hij aan ELFvoetbal.nl

Wiki Marcus Pedersen

Pedersen is geboren en getogen in Hammerfest, dat ligt aan de Barentszzee in het noorden van Noorwegen. Het is een unieke plek omdat tussen 16 mei en 26 juli het 24 uur per dag licht is.

Het is nog wachten op kiekjes van het stel samen.