Spelersvrouw.nl

Lizanne van Zutven, vriendin van Luuk de Jong

ex vriendin Luuk de Jong

Jaren bleef Luuk de Jong vrijgezel. Nadat de PSV-spits vriendin Maxime Dassen de deur wees, was het stil in het liefdesleven van de achterhoeker. ,,Raus”, klonk het, vlak voor de aanvaller FC Twente verruilde voor Borussia Mönchengladbach. Maar in het voorjaar van 2016 duikt zijn nieuwe vriendin op: Lizanne van Zutven. 

Boulevardkrant Bild smulde: ,,DER EINSAME „JONG“ UND DAS DSDS-MODEL”, kopte het. En: ,,Maxime kämpft um ihren Superstar”. Helaas, de relatie van 18 maanden hield geen stand. De Jong zei daarover: ,,De breuk had niks met Borussia Mönchengladbach te maken, maar met privéredenen.”

Wat die zijn, is gissen. Maar wellicht dat de nuchtere Luuk de Jong gewoon niet zo gediend was van de sterrenroem van Maxime. De blondine zocht immers nadrukkelijk de spotlights op door mee te doen aan een talentenjacht in Duitsland. Ze liep daarbij van fotoshoot naar fotoshoot. De speciale Facebook-pagina ‘Maxime Dassen Official’ die ze destijds bijhield is inmiddels uit de lucht. Haar zucht naar roem echter bepaald niet.

Luuk de Jong zonder vriendin

Maxime Dassen heeft namelijk alweer een nieuwe voetballer opgeduikeld. Wederom spits van beroep en eveneens met een sterke link met Doetinchem, namelijk De Graafschap-aanvaller Vincent Vermeij. De twee hebben sinds april 2014 een relatie.

En Luuk de Jong? Die bleef tot het najaar van 2015 vrijgezel. Maar dan ontwikkelt plots de vriendschap met Lizanne van Zutven zich tot een liefdesrelatie. Luuk de Jong kende Lizanne al enige tijd uit het uitgaansleven, maar de twee spraken elkaar zelden. Tot 2015. De vonk springt over en het klikt wonderbaarlijk goed tussen de fysiotherapeute uit Eindhoven en de spits van PSV. Al snel is de relatie een feit en heeft Luuk de Jong weer een vriendin. In april 2016 mag de hele wereld het weten, als Lizanne trots een foto van haar en Luuk als profielfoto op Facebook instelt. In mei pakken ze samen met vrienden een festival in België.