Spelersvrouw.nl

Noa van der Bij de vriendin van Cody Gakpo

Noa van der Bij vriendin Cody Gakpo

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo. De vleugelspits timmert hard aan de weg in het Philips Stadion bij PSV, maar heeft ook in zijn liefdesleven gescoord!

Inhoudsopgave

Noa van der Bij vriendin Cody Gakpo

Vermoedelijk is de relatie van Cody Gakpo met Noa van der Bij nog relatief pril, want pas rond de kerstdagen van 2020 zagen we de eerste foto van de tortelduifjes opduiken op social media. We kunnen van een echt ‘powerkoppel’ spreken, want Noa is geen voetbalvrouw die verder niks kan. Ze volgt de hbo-studie Management en werkt parttime als officemanager bij Xior Student Housing én DRM Vastgoed. Daarnaast is ze gastvrouw bij SOLEP, een echt bezig bijtje dus.

Cody Gakpo ster in wording bij PSV

De ster van Cody Gakpo is rijzende in de voetbalwereld. In het seizoen 2018-2019 maakte hij zijn eerste echte minuten in het Philips Stadion bij PSV en het jaar daarop was hij al een vaste waarde in Eindhoven. Inmiddels is ook het Nederlands elftal binnen handbereik voor de buitenspeler! Gakpo heeft namelijk voor Oranje gekozen, waar hij Togolese roots heeft. Zijn vader speelde zelfs interlands voor dat Afrikaanse land: “Ik heb nooit beelden van mijn vader gezien. Maar hij was ook een aanvaller en ook lang, krachtig en snel.”

Gakpo senior reisde liefde achterna

Zijn moeder komt uit de buurt van Oirschot en speelde in het Nederlandse rugbyvrouwenteam: “Ze leerden elkaar kennen op vakantie in Togo en dertig jaar geleden is mijn vader naar Nederland verhuisd. De liefde achterna, ja, zo kun je het noemen. Hij heeft later ook nog bij PSV gespeeld, in de amateurtak. Met ­onder anderen René van de Kerkhof.” Maakt Gakpo in de toekomst een transfer, dan is het aan zijn vriendin Noa van der Bij om de liefde achterna te reizen. Maar dat komt ongetwijfeld goed.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Noa (@noavdbij)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Noa (@noavdbij)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Noa (@noavdbij)