Spelersvrouw.nl

Joëlle Witschge opnieuw de vriendin van Dave Bulthuis

Joëlle Witschge vriendin Dave Bulthuis

Joëlle Witschge is de vriendin van Dave Bulthuis. De twee hadden eerder al eens een relatie, maar toen hield dat geen stand. Nadat Joëlle samen is geweest met Waylon, is ze nu echter toch weer terug bij Dave Bulthuis. Niet voor niets beschrijft ze haar relatie met Dave op haar Instagram-account als: ‘Niet het gemiddelde liefdesverhaal’.

Inhoudsopgave

Joëlle Witschge vriendin Dave Bulthuis

Joëlle Witschge is de vriendin van Dave Bulthuis. De twee waren eerder al lange tijd gelukkig met elkaar. Dave was zelfs zó verliefd op zijn Joëlle, dat hij zelfs haar naam op zijn arm liet tatoeëren. Lange tijd leek er niets aan de hand tussen de twee, totdat vier jaar geleden plots bekend was geworden dat Joëlle een relatie had met Waylon.

Die relatie liep echter spaak en ook de relaties met Sander Huisman en Timor Steffens leverde Joëlle Witschge niet wat ze ervan verwachtte. Nu is ze dan ook weer terug met Dave Bulthuis. Op Instagram zien we dat de twee dolgelukkig met elkaar zijn en ook Dave’s zoontje Dani kan prima opschieten met zijn nieuwe stiefmoeder.

Joëlle Witschge en Dave Bulthuis

Joëlle Witschge en Dave Bulthuis houden er allebei hun eigen carrière op na. De dochter van voormalig voetballer Richard Witschge verdient haar geld als model. Daarnaast zien we haar ook regelmatig voorbij komen op tv, zo was ze al eens te zien in Expeditie Robinson.

Dave Bulthuis richt zich op zijn beurt op zijn carrière als voetballer. De afgelopen jaren heeft de verdediger aardig wat verschillende clubs gezien. Hij begon zijn carrière bij verschillende jeugdopleiding, maar kwam uiteindelijk bij FC Utrecht uit. Daar behaalde hij ook het eerste elftal. In 2014 koos Bulthuis voor de overstap naar 1. FC Nürnberg en drie jaar later transfereerde hij naar Qäbälä. Inmiddels is hij bij sc Heerenveen geweest en weer vertrokken naar Zuid-Korea. Hij speelt daar bij Ulsan Hyndai FC. Joëlle Witschge en Dave Bulthuis zijn sinds juni 2019 ouders geworden van Rio.

Joëlle Witschge is te volgen via Instagram en Facebook.

1 comment