Spelersvrouw.nl

Anouska Santos is de vriendin van Luke Shaw

Anouska Santos is de vriendin van Luke Shaw

Anouska Santos is de vriendin van Luke Shaw. Samen hebben ze twee kinderen en wonen ze in Engeland. Luka Shaw speelt als verdediger bij Manchester United. In dit artikel leer je alles over Anouska Santos, haar achtergrond en hoe ze Luke Shaw ontmoet heeft.

Inhoudsopgave

Alles over Anouska Santos

Anouska Santos is van Braziliaanse afkomst en heeft haar roods in Rio de Janeiro. Haar ouders zijn beide Brazilianaans, maar verhuisden naar Engeland toen Santos nog jong was. Ze groeide dus op in het Verenigd Koninkrijk en spreekt daarom ook vloeiend Engels.

Anouska Santos ontmoette Shaw toen hij nog speler was voor Southampton. Ze begonnen een relatie en inmiddels zijn ze al een aantal jaren. Het paar heeft twee kinderen, een zoon en een dochter.

Santos is een grote voetbalfan en is vaak te zien op de tribunes tijdens wedstrijden van Manchester United.

Anouska Santos op Instagram

Op haar Instagram-account laat Santos regelmatig foto’s van haar dagelijks leven en of Shaw en hun kinderen zien. Haar account heeft inmiddels meer dan 500.000 volgers. Regelmatig, werkt ze samen met grote bedrijven. Dit zijn een belangrijk deel van haar inkomsten. Omdat haar vriend zo veel verdient, hoeft ze eigenlijk niet te werken. Toch, verdient ze haar eigen geld.

Anouska Santos werk

Anouska Santos werkt als model, influencer en heeft een eigen kledinglijn. Ze heeft een groot aantal volgers op social media en is daarom werken veel bedrijven met haar samen. Haar kledinglijn is minder bekend, maar heeft wel een aantal trouwe fans.

De voetbalcarrière van Luke Shaw

De linkervleugelverdediger begon zijn carrière bij Southampton. Hier doorliep hij een groot deel van de jeugdopleiding. Op 1 november 2012 tekenende hij zijn eerste profcontract. Op 1 juli 2014 werkt Luke Shaw voor 37,5 miljoen euro verkocht aan Manchester United.

Op 8-jarige leeftijd begon hij al met voetballen bij een regionale club. Op 10-jarige leeftijd werd hij gescout door Southampton. Shaw werd in 2017 verkozen tot speler van het jaar door de supporters van Manchester United. Shaw kwam datzelfde jaar ook in het Engels voetbalelftal.

De Engelse verdediger speelt op dit moment samen met onder andere: Casemiro, Harry Maguire, Marcus Rashford, Jadon Sancho en Bruno Fernandes.

De interlandcarrière van Luke Shaw

Luke Shaw maakte zijn debuut voor de Engelse nationale ploeg op 5 maart 2014. Op die datum speelde Engeland een oefeninterland tegen Denemarken. De wedstrijd wet met 1-0 gewonnen door een doelpunten van Daniel Sturridge.

Luke Shaw startte vanaf de bank, maar kwam direct naar rust het veld in. Ashley Cole, werd gewisseld. Chris Smalling, Jordan Henderson, Joe Hart en Raheem Sterling zijn spelers die ook meespelende in de debuutwedstrijd van Luke Shaw.

Tot november 2022 kwam hij 23 keer voor zijn nationale ploeg uit, hierin wist de Engelse verdediger 3 keer te scoren.

Luke Shaw op social media

Luke Shaw is actief op social media. Hij heeft een Instagram-account met meer dan vier miljoen volgers. Shaw plaatst regelmatig foto’s en video’s van zijn dagelijks leven, maar ook van zijn voetbalcarrière. Shaw is ook te zien in de documentaire “All or Nothing: Manchester United”, die in 2018 uitkwam.

Het liefdesleven van Luke Shaw op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.