Spelersvrouw.nl

Lucia Lois is de vriendin van Marcus Rashford

Lucia Lois is de vriendin van Marcus Rashford

Lucia Lois is de vriendin van Marcus Rashford. Het stel woont op dit moment in het Engelse Manchester. Hier wonen Lucia en Marcus, omdat hij hier voetbalt. Het stel heeft op dit moment nog geen kinderen, wel lijken ze extreem gelukkig met elkaar. Dit zien we op het Instagram-account van Lucia Lois.

Inhoudsopgave

Alles over Lucia Lois de vriendin van Marcus Rashford

Lucia Lois is geboren op 4 augustus 1997 in Engeland. Ze is bekend doordat ze de vriendin is van Manchester United-ster Marcus Rashford. Het stel zat al bij elkaar op de middelbare school. Hier zagen Marcus en Lucia elkaar voor het eerst. Pas in 2022 behaalde ze haar diploma aan de Harvard Business School Online. 

Hier volgde ze de opleiding ‘ccounting, administration, marketing.’ Lucia en Marcus waren al 8 jaar samen, ging uit elkaar in mei 2021, waarna ze al snel weer samen waren.

Op haar Instagram-account heeft ze ruim 110.000 volgers.

De jeugd van Marcus Rashford

Marcus Rashford werd geboren op 31 oktober 1997 in Manchester, Engeland. Robert Rashford is zijn vader en Melanie Rashford zijn moeder. Daarnaast heeft hij 2 broers en 3 zussen. Dwaine en Danne zijn de broers van de Manchester United-ster. Tamara, Claire en Chantelle zijn de zussen van de aanvaller van Manchester. Officieel is Tamar een halfzus van de Engelsman, ze hebben namelijk dezelfde vader, maar een andere moeder.

In zijn jeugd woonde hij in een buitenwijk van Manchester genaamd ‘Wythenshawe’. Marcus is christelijk opgevoed door zijn moeder.  Zijn moeder alleen moest zorgen voor 5 kinderen.

Melanie werkte toen fulltime als caissière. Omdat ze het minimumloon verdiende en 5 kinderen had, hadden ze te weinig geld om rond te komen. Het gezin kreeg maar 2 keer per dag een maaltijd. Ook de moeder van de Manchester United-ster sloeg regelmatig maaltijden over, zodat ze haar kinderen wel te eten kregen.

Omdat Marcus Rashford alles weet van armoede – steunt hij nu veel goede doelen. Uiteindelijk, is het goed gekomen met zijn familie. Wel, hebben ze zeker een lastige jeugd gehad.

De carrière van Marcus Rashford

Marcus Rashford speelt al sinds zijn 7e bij Manchester United. Hij is één van de enige spelers – uit eigen jeugd – die het eerste elftal gehaald heeft.

Op 5-jarige leeftijd begon hij met voetballen bij de amateurclub Fletcher Moss Rangers FC. Hier was hij doelnaam. Nadat zijn trainer aangaf dat hij beter is dit spits kon staan, deed hij dit. Zeer waarschijnlijk was dit de beste keuze die hij kon maken.

Omdat de jonge Rashford veel doelpunten maakte, werd hij gescout door Manchester United. Hier doorliep de Engels international alle jeugdelftallen, waarna hij in 2016 zijn debuut maakte bij het eerste elftal. Sindsdien speelt hij het grootste deel van de wedstrijden in de basis.

Voor de club uit Manchester speelde hij tot nu toe 316 wedstrijden, waarin hij 98 keer scoorde en 61 assist gaf. Goede statistieken voor een linksbuiten.

Enkele voetballers waarmee hij nu in een team zit zijn: Antony, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Anthony Martial en David de Gea.

De interlandcarrière van Marcus Rashford

Marcus kwam vanaf de onder 16 uit voor de Engelse nationale ploeg. Voor de onder 16 van Engeland speelde hij ‘slechts’ twee wedstrijden.

Op 27 september 2012 maakte hij zijn debuut voor dit team. Voor de onder 21 van Engeland speelde hij 1 wedstrijd waarin hij 3 keer scoorde. Uiteindelijk, maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg op 27 mei 2016.

De vleugelaanvaller stond in de basis tijdens zijn debuutwedstrijd. Ze speelden tegen Australië. Binnen 2 minuten scoorde hij zijn eerste doelpunt voor de Engelse nationale ploeg. Ook Liverpool-speler Jordan Henderson was onder de indruk van zijn debuut. 

In totaal speelde hij 46 wedstrijden voor zijn nationale ploeg, hierin scoorde Marcus Rashford 12 keer.

Bij de Engelse ploeg speelt hij vaak samen met Harry Kane, Phill Foden en Raheem Sterling.

Marcus Rashford: vermogen en salaris

Marcus Rashford verdient op dit moment 10,4 miljoen pond per jaar. Met de huidige wisselkoers is dit zo’n 12 miljoen euro. Ondanks ze het vroeger slecht hadden, ondersteunt Rashford op dit moment zijn hele familie. De Engelsman heeft een geschat vermogen van 12 miljoen euro.

Het privéleven van Marcus Rashford op de voet volgen? Volg hem dan op Instagram.