Spelersvrouw.nl

Paige Lee Hansel is de vriendin van Raheem Sterling

Paige Lee Hansel is de vriendin van Raheem Sterling. De twee kennen elkaar al van jongs af aan en hebben ook al lang een relatie. Liefdevol is het echter niet altijd geweest tussen Paige Lee Hansel en Raheem Sterling.

Inhoudsopgave

Paige Lee Hansel vriendin Raheem Sterling

Paige Lee Hansel is de vriendin van Raheem Sterling. Ze lijken zo onschuldig samen, maar niets is wat het lijkt. Sterling en vriendin Paige Lee Hansel kwamen al eens in opspraak nadat ze hadden gerookt aan een shisha waterpijp, tot groot ongenoegen van Sterlings coach, Brendan Rogers. Die vond dat hij met zijn actie tijdens vakantie op Ibiza het verkeerde voorbeeld gaf voor een sporter. Hij kwam opnieuw in de bladen toen hij genoot van lachgas, waarna de pers schreef dat zijn carrière als topvoetballer serieus in gevaar kwam. Erg veel lijkt de ster van Chelsea Fc en Engeland er zich niet van aan te trekken. Zo kwam hij ook voor het WK 2018 weer in opspraak vanwege een tatoeage. De roddelbladen doken over elkaar heen toen bleek dat Sterling een geweer op zijn rechterbeen had laten tatoeëren.

De Britse pers vond het ‘ziek’ en ‘misselijkmakend’, maar Sterling kwam al snel met een verklaring. “Toen ik twee was, stierf mijn vader nadat hij werd neergeschoten. Ik maakte naar mezelf toe de belofte dat ik in mijn leven nooit nog een geweer zou aanraken. Ik schiet met mijn rechtervoet, dus het heeft een diepere betekenis”, aldus de rappe aanvaller op zijn Instagram-account.

Tegenwoordig hebben Paige en Raheem al 4 practige kinderen, 3 jongens en 1 meisje die erg geliefd met elkaar zijn als je de socials van Paige moet geloven

Raheem Sterling verloofd met Paige Lee Hansel, Paige Milian

Raheem Sterling en Paige Lee Hansel. Tegenwoordig gaat zij overigens door het leven als Paige Milian. Na een paar turbulente jaren is het stel inmiddels verloofd en zullen zij in de toekomst dus het huwelijksbootje betreden. Toch zijn ze er in Engeland niet altijd zeker van dat de relatie tussen Raheem en Paige stand zal houden. Volgens de Britse boulevardpers neemt Raheem Sterling het namelijk ook niet zo nauw met monogamie. De vleugelspeler zou in maart 2016 een affaire hebben gehad met Playboy-model Tabby Brown en met haar de nacht hebben doorgebracht in een dure kamer van het Lowry Hotel. Hij zou Brown bovendien cadeautjes en bloemen hebben gestuurd, alsmede kaartjes hebben geregeld voor een belangrijke wedstrijd.

Hoewel Sterling zijn vriendin dan wellicht bedriegt volgens de boulevardpers, is zijn moeder de belangrijkste persoon in zijn leven: “Mijn moeder regeert mijn leven. Soms is ze een nachtmerrie, maar ik hou van haar en ze is de belangrijkste persoon in mijn leven.” Paige Milian en Raheem Sterling hebben samen één kind. In 2017 verwelkomden zij hun zoontje Thiago op de wereld. Voor Sterling was het zijn tweede kind. In 2012 werd de international van Engeland namelijk voor het eerst in zijn leven vader. Sterling heeft namelijk ook nog een dochter: Melody Rose Sterling. Zij heeft echter een andere moeder, waarmee Sterling in het verleden een relatie had.

Raheem Sterling, van Engels-Jamaicaanse afkomst, verdient bij Chelsea 355.000 euro per week.

Paige Lee Hansel is te volgen via Instagram.