Spelersvrouw.nl

Rafeala Lima is de vriendin van Renan Lodi

Rafeala Lima is de vriendin van Renan Lodi

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 november 2022

Laatst Geüpdatet: 25 juni 2023

Rafaela Lima is de vriendin van Renan Lodi, een Braziliaanse voetballer die momenteel uitkomt voor Nottingham Forest. De Braziliaanse linksback is geboren op 8 april 1998. Ondanks hij op dit moment uitkomt voor Nottingham Forest, staat hij onder contract bij Atlético Madrid. De club uit de Spaanse hoofdstad heeft de verdediger verhuurd.

Renen en Rafaela hebben al een aantal jaren een relatie en sinds kort zijn ze ook officieel getrouwd. Rafaela is een succesvol model en ze heeft al verschillende campagnes op haar naam staan. Ze heeft ook een eigen lifestyle blog genaamd “Rafa in theCity” waar ze schrijft over fashion, beauty en travel

Inhoudsopgave

Alles over Rafeala Lima de vriendin van Renan Lodi:

Rafaela Lima is bekend bij het grote publiek als de vriendin van Renan Lodi, Naast ze de vriendin is van de voetballer, werkt ze als model en heeft ze een eigen blog. Ook Rafaela is geboren in Brazilië, ze draagt ook de Braziliaanse nationaliteit.

Op haar Instagram-account heeft de Braziliaanse vrouw 9.500 volgers. Begin 2023 verwachten Rafeala en Lodi hun eerste kindje.

De carriére van Renan Lodi:

Renan Lodi is een Braziliaanse voetballer die op dit moment voetbalt voor Nottingham Forest. De club uit Nottingham komt uit op het hoogste niveau in Engeland. Tot 30 juni 2023 is hij verhuurd aan deze club. Hier speelt de man van Rafeala samen met onder andere: Jesse Lingard, Serge Aurier en Emmanuel Dennis.

De Braziliaanse verdediger begon zijn carrière bij Club Athletico Paranaense. Hier doorliep hij een groot deel van de jeugdopleiding. Op 12 september 2016 tekende hij hier zijn eerste profcontract. In totaal kwam de man van Rafaela 50 keer uit voor deze club, hierin scoorde hij 4 doelpunten en gaf hij 8 assist. Door zijn goede spel wist hij een transfer naar Atlético Madrid af te dwingen.

Op 7 juli 2019 betaalde de club uit de Spaanse hoofdstad 21,75 miljoen voor de Braziliaan. Tot nu toe kwam hij 118 keer voor deze club uit, hierin wist Renan 6 keer te scoren en gaf hij 10 assist.

Bij de club uit de Spaanse hoofdstad speelde hij samen met onder andere: Antoine Griezmann, João Félix, Álvaro Morata, Koké en Jan Oblak.

Sinds 29 augustus 2022 wordt hij gehuurd door Nottingham Forest. Hiervoor betaalt de Engelse voetbalclub 5 miljoen per jaar.

De interlandcarrière van Renan Lodi:

Op 10 oktober 2022 maakte Renan Lodi zijn debuut voor zijn nationale ploeg. Hij startte vanaf de bank, in de 79e minuut kwam hij binnen de lijnen. Alex Sandro, verliet het veld. De vriendschappelijk interland tussen Brazilië en Senegal eindigde in 1-1. Roberto Firmino scoorde voor Brazilië, Famara Diédhiou scoorde voor Senegal.

De nationale ploeg van Renan Lodi startte met alle sterren in de basis. Neymar, Jesus, Philippe Coutinho en Casemiro waren enkele basisspelers.

Tot november 2022 kwam Renan 16 keer uit voor Brazilië, in deze wedstrijden wist hij niet te scoren.

Renan Lodi op social media

Renan Lodi is actief op social media en heeft onder andere een account op Instagram. De centrale verdediger uit Brazilië heeft op Instagram 700.000 volgers. Op zijn account post hij regelmatig foto’s van zijn vriendin, zijn werk en zijn vrije tijd.

Het liefdesleven van Renan Lodi op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.